Vreau să fiu voluntar!

Vreau să fiu voluntar!

Mă înscriu!

Salut!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ai decis să devii voluntar Yuppi! Ne bucurăm!

Vrem să ne asigurăm că ai citit secțiunea Voluntariatul Yuppi fiindcă vrem să fim eficienți și astfel nu vom relua în detaliu informațiile de acolo smile. Ai citit? Ești informat cu privire la tipurile de voluntari din tabără, precum și cu privire la sesiunile obligatorii de formare?

Bun! Să mergem mai departe! smile

Înainte de a da click pe butonul Mă înscriu! și de a completa formularul propriu-zis de înscriere, trebuie să știi câteva lucruri importante despre cum poți deveni voluntar în taberele Yuppi, lucruri pe care ți le spunem mai jos.

 

 


Ce trebuie să știi înainte de înscriere

Condiții de eligibilitate

Dacă vrei să devii voluntar în taberele Yuppi, după înscriere vei participa la o selecție pe baza mai multor criterii, însă următoarele condiții sunt obligatorii: 

 • La sfârşitul perioadei de înscriere vei avea cel puţin 18 de ani (dacă te-ai înscris voluntar pentru activitățile din timpul anului sau la activitățile online) și 20 de ani (dacă te-ai înscris voluntar în cadrul taberelor).
 • Vei participa la trainingul pentru voluntari și sesiunea de formare înaintea activităților online și a taberei; dacă optezi pentru rolul de Amic de Cățărat, atunci vei participa și la un training special. Pentru toate informațiile legate de traininguri citește, te rugăm, informațiile din secțiunea Formare;
 • Poți fi prezent pe tot parcursul activităților online sau a  taberei, implicit şi în zilele dinaintea activităților sau a taberei pentru pregătire şi închiderea de după.  Pentru informații despre perioadele activităților online sau a taberelor citește și secțiunea Tabere
 • Îți place să te joci și să comunici cu copiii și cu tinerii,  ești dispus să faci tot posibilul pentru buna lor dispoziţie.

Pași de înscriere

Dacă doreşti să te înscrii pentru a deveni voluntar în timpul anului sau la activitățile online, atunci urmează pașii de mai jos:

 1. Apasă mai sus butonul verde "Mă înscriu"  - acesta te va duce la formularul de înscriere.
 2. Completează formularul de înscriere în funcție de tipul de voluntariat pentru care te înscrii.
 3. Dacă vrei să te înscrii pentru ambele tipuri de voluntariat, va fi nevoie să completezi câte un formular pentru fiecare tip de voluntariat. 

 

***Dacă doreşti să te înscrii pentru a deveni voluntar într-una din tabere, atunci urmează acești pași:

 1. Apasă mai sus butonul verde "Mă înscriu"  - acesta te va duce la platforma noastră de înscriere.
 2. Înregistrează-te prin crearea unui utilizator pe platforma de înscriere, activează-l prin linkul primit pe e-mailul tău.
 3. Completează secțiunea "Date Personale".
 4. Completează fișierul de înscriere în secțiunea "Înregistrare".

Te-ai înscris! Ce urmează?

Înscrierile sunt deschise pe toată durata anului, iar dacă te înscrii până duminică, 28 martie, vei putea participa la următorul nostru super-training dedicat exclusiv voluntarilor Yuppi. 

Acolo, alături de traineri bine pregătiți și o echipă prietenoasă, vei afla de ce voluntarii Yuppi se numesc Amici și cum câteva ore din viața ta pot schimba viața unui copil bolnav. 

După ce se încheie perioada de înscriere, te vom contacta prin e-mail sau telefon pentru a stabili data unui scurt interviu online.

La finalul perioadei de interviuri te vom anunţa dacă ai intrat în echipa Amicilor Yuppi.