Vreau să fiu voluntar!

Vreau să fiu voluntar!

Mă înscriu!

Salut!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ai decis să devii voluntar Yuppi! Ne bucurăm!

Vrem să ne asigurăm că ai citit secțiunea Voluntariatul Yuppi fiindcă vrem să fim eficienți și astfel nu vom relua în detaliu informațiile de acolo smile. Ai citit? Ești informat cu privire la tipurile de voluntari din tabără, precum și cu privire la sesiunile obligatorii de formare?

Bun! Să mergem mai departe! smile

Înainte de a da click pe butonul Mă înscriu! și de a completa formularul propriu-zis de înscriere, trebuie să știi câteva lucruri importante despre cum poți deveni voluntar în taberele Yuppi, lucruri pe care ți le spunem mai jos.

 

 


Ce trebuie să știi înainte de înscriere

Condiții de înscriere

Dacă vrei să devii voluntar în taberele Yuppi, după înscriere vei participa la o selecție pe baza mai multor criterii, însă următoarele condiții sunt obligatorii: 

 • La sfârşitul perioadei de înscriere vei avea cel puţin 18 de ani (dacă te-ai înscris voluntar pentru activitățile din timpul anului sau la activitățile online) și 20 de ani (dacă te-ai înscris voluntar în cadrul taberelor).
 • Vei participa la trainingul pentru voluntari și sesiunea de formare înaintea taberei; dacă optezi pentru rolul de Amic de Cățărat, atunci vei participa și la un training special. Pentru toate informațiile legate de traininguri citește, te rugăm, informațiile din secțiunea Formare;
 • Poți fi prezent pe tot parcursul taberei, implicit şi în zilele dinaintea taberei pentru pregătire şi închiderea de după. Programul taberelor pentru voluntari este: 

   🔹1-10 iulie 2022: Tabăra pentru copii și adolescenți cu diabet

   🔹 19-24 august 2022: Tabăra de Frați (pentru copii cu cancer sau cu boli autoimune și frații lor) 

   🔹 23-28 august 2022: Tabăra de Familii (pentru copii cu cancer sau cu boli autoimune și familiile lor)

   🔹 23-25 septembrie 2022: Weekendul de Familii (pentru copii bolnavi cronic și familiile lor) 

 • Îți place să te joci și să comunici cu copiii și cu tinerii,  ești dispus să faci tot posibilul pentru buna lor dispoziţie.

Pașii de înscriere

Dacă doreşti să te înscrii pentru a deveni voluntar într-una din tabere, atunci apasă mai sus butonul verde "Mă înscriu" și completează formularul de înscriere. 

Te-ai înscris! Ce urmează?

În primul rând îți mulțumim!

După ce se încheie perioada de înscriere, adică după 15 martie, te vom contacta prin e-mail sau telefon pentru a stabili data unui scurt interviu.

La finalul perioadei de interviuri, adică după 15 aprilie, te vom anunţa dacă ai intrat în echipa Amicilor Yuppi.

După asta vei participa la următorul nostru super-training dedicat exclusiv voluntarilor Yuppi: WeCan, organizat între 13-15 mai 2022. 

Acolo, alături de traineri bine pregătiți și o echipă prietenoasă, vei afla de ce voluntarii Yuppi se numesc Amici și cum implicarea ta poate schimba viața unui copil bolnav.

 

***Dacă dorești să faci voluntariat pe tot parcursul anului, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa volunteer@yuppicamp.ro, cu o scurtă descriere despre tine în care să ne povestești și de ce dorești să devii voluntar Yuppi Camp.