Yuppi Online Adventure

Yuppi Online Adventure

Activitățile Yuppi Online Adventure au fost lansate în mai 2020 pentru a oferi copiilor bolnavi cronic și familiilor acestora experiențe de vindecare, în ciuda izolării cauzate de pandemie. De atunci, voluntarii noștri au adus zâmbete pe chipurile a aproape 200 de copii bolnavi cronic și a familiilor lor printr-un total de 14 programe online și trei tabere online.

Cum funcționează un program online?

Fiecare program are o temă centrală cu jocuri și provocări specifice facilitate cu ajutorul voluntarilor noștri distractivi și creativi  Deși programul se desfășoară online, provocările sunt gândite în așa fel încât timpul petrecut în fața ecranului să fie unul cât mai scurt, iar jocurile să fie cât mai relaxante și distractive, fie că este vorba de construirea unei mașină a timpului sau prepararea unei poțiuni magie. 

Dacă te întrebi ce să faci, deoarece tu nu ai acasă piese pentru mașini intergalactice sau mirodenii magice, nu îți face griji, pentru a participa nu ai nevoie de nimic altceva decât următoarele:

- un laptop/calculator/tabletă sau telefon

- conexiune la internet stabilă

- aplicația Zoom

- să aplici pentru una dintre sesiunile Yuppi Online Adventure 

- voie bună :) 

Cine poate participa?

Copiii cu o boală cronică sunt bineveniți să aplice la programele noastre online, fie că sunt din România sau din străinătate. Singura condiție este cunoașterea limbii române sau maghiare, deoarece toate programele online se desfășoară în română și maghiară.

Din 2021, ne străduim să aducem programele la cât mai mulți copii bolnavi din spitale.

Când este următoarea aventură online Yuppi?

În 2022, vom avea în total patru programe online finanțate de Telus International România.

Primele două programe au avut lor pe 8 aprilie, iar celelalte două se vor ține pe 11 noiembrie. Iată câteva informații despre noua aventură. 

Autumn Games with Little Prince and the Fox

 Micul Prinț și  Vulpea lui roșcată vă așteaptă în cea mai nouă aventură online Yuppi Camp. Împreună vom colinda pe dealurile pictate în culori magice de toamnă, vom construi o căbănuță primitoare și ne vom juca mult-mult, în timp ce ne distrăm și relaxăm și, precum Micul Prinț și Vulpea, vom lega și noi prietenii frumoase.
Vă așteptăm vineri, 11 noiembrie, între ora 18:00 și 19:30. 
Activitatea este destinată copiilor cu vârsta între 7 și 12 ani. Desigur și fratele, sora, mama, tata, bunica, bunicul și pisica sunt bineveniți.
Unde mă pot înscrie?