Donație lunară

Ce este donaţia prin debit direct?


 • Donaţiile prin debit direct sunt o formă de donaţie repetitivă şi constantă, prin care donatorul se angajează să plătească lunar o suma fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea donatorului.

  Debit Direct pentru cauze sociale nu e foarte diferit de Debit Direct pentru a-ți plăti rata la bancă sau factura la electricitate. Dacă vrei să susții pe termen lung o organizație, nu trebuie decât să îi ceri băncii să îi direcționeze lunar (când îți intră salariul, de exemplu) o sumă stabilită de tine. Poți oricând întrerupe donația, dacă dintr-un motiv sau altul nu mai vrei sau nu mai poți să o faci.

La ce bancă trebuie să am cont ca să pot dona?


 • Băncile partenere sunt: Banca Comercială Română, BRD Groupe Societé Generale, Banca Transilvania, ING Bank, UNICREDIT Țiriac Bank, RAIFFEISSEN Bank.

De ce să donez prin debit direct?


 • Cel mai bun mod de a sprijini organizația preferată pe termen lung este donația recurentă prin Debit Direct. Aceasta oferă siguranță pe termen lung organizației prin mai multe donații mici, dar regulate și reprezintă  o metodă  sigură – sub controlul absolut al donatorului – simplă și gratuită: băncile nu percep comision pentru  sumele virate prin Debit Direct organizațiilor.

  Parteneriatul stabilit cu organizația pe care dorești să o sprijini prin mandatul de Debit Direct îți oferă posibilitatea unei relații de durată cu aceasta, îți permite să cunoști mai bine activitatea acesteia, să fii recunoscut ca donator recurent și să ai acces la o comunitate activă care se dedică realizării unor schimbări reale în societate pe termen lung.

  Vreau să fiu și eu FUNDRAISER STRADAL!

Ce trebuie să fac ca să donez acum prin debit direct?


 • Sună sau trimite un e-mail, 0747283845, donate@yuppicamp.ro, şi cu ajutorul nostru, vei completa 2 formulare simple şi de luna viitoare vei fi deja susţinătorul nostru. Cu 15 RON pe lună, ne poți ajuta să le dăruim copiilor din taberele noastre experiențe terapeutice de calitate, momente de neuitat și o mulțime de noi prieteni.

  Este important să știi că ai posibilitatea oricând să mărești, să scazi sau să întrerupi donația prin Debit Direct, în funcție de schimbările din bugetul și prioritățile tale!

  Pentru mai multe informații, vizitează pagina dedicată donațiilor prin Debit Direct a Asociației pentru Relații Comunitare, partenerul nostru de bază.

   

   

Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal


 • In baza autorizaţiei emise de A.N.S.P.D.C.P., înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 33239, Asociaţia MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (nume şi prenume, semnatură, telefon/fax, adresă, email, date bancare, cod numeric personal, seria şi numărul actului de identitate) prin mijloace automatizate şi manuale, cu scopul colectării de donaţii prin intermediul Programului de donaţii, Debit Direct.

  Vă informam că potrivit Legii 677/2001, nu sunteţi obligat/ă să furnizaţi datele dumneavoastră personale, acestea fiind necesare înscrierii în Programul de donaţii prin Debit Direct şi operatiilor ce se vor efectua ulterior. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a efectua donația în beneficiul Asociatiei MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI în ceea ce priveşte Programul de donaţii prin Debit Direct.

  Informaţiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator şi sunt comunicate numai partenerilor contractuali din cadrul Programului de donaţii prin Debit Direct, Asociatiei pentru Relatii Comunitare şi băncilor – parteneri contractuali ai Asociaţiei MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI.

  Conform Legii nr. 677/2001, aveţi dreptul de a accesa, de a interveni asupra datelor dumneavoastră şi de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, conducerii asociatiei MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI la adresa de email: donate@yuppicamp.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


  LASZLO ZSUZSA
  Preşedinte