Persoană fizică

Acțiuni comunitare

Îți dorești să schimbi viața copiilor cu boli cronice din taberele noastre într-un mod activ? Începe acum! Alătură-te unei echipe de caritate făcând ceea ce te pasionează, sau … creează-ți propria echipă de suporteri Yuppi cu o idee originală. Yuppi și Galantom.ro îți pun la dispoziție tot ce ai nevoie. Alege opțiunea care ți se potrivește și contactează-ne cât mai curând!

Dacă vrei să strângi fonduri pentru copiii cu boli cronice din taberele Yuppi, vei avea posibilitatea să înveți multe lucruri noi despre domeniul non-profit, despre fundraising și despre multe alte lucruri legate de activitatea Yuppi. Îți poți dedica reușitele unei cauze care să te însuflețească și, la fel de important, poți face parte din Echipa de Galantomi YuppiLa noi, fundraising-ul este un joc de echipă.

  • Aleargă!
  • Înoată!
  • Dăruiește ziua ta!
  • Dăruiește dansul miresei!
  • Ideile tale de eveniment

Aleargă!

Din 2015 alergăm în fiecare an la Maratonul Wizz Air din Cluj Napoca și până acum peste 60 de alergători au devenit ambasadori Yuppi Camp. An de an am reușit să mărim echipa și să strângem tot mai multe fonduri pentru susținerea proiectelor noastre. 

Mulțumim tuturor celor care au alergat pentru noi și tuturor susținătorilor noștri care ne-au ajutat să mărim echipa an de an!

În 7 noiembrie va avea loc Maratonul Wizz Air Cluj, ediția a X-a. Vino în echipa noastră! Înscrie-te prin formularul nostru  sau contactează-ne la telefon 0747283845. Te așteptăm cu experiențe de neuitat!

Dacă vrei să alergi la o altă cursă sau ai o idee de proiect personal, completează formularul dedicat sportului caritabil  sau trimite-ne un mail la adresa florina@yuppicamp.ro


Înoată!

Îți place să înoți? Vino alături de echipa noastră dinamică de înotători pentru cauze sociale și participă la un eveniment caritabil organizat anual pentru a susține eforturile voluntarilor din taberele noastre!

 

Poți participa în Oradea https://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon,  Târgu Mureș http://www.swimathon.ms/ sau Cluj Napoca https://swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza_2019/  Oricare variantă ai alege, experiența Swimathon este unică!

 

Înscrie-te acum prin formularul nostru https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqpujhOhK1DVSRBx_04Th269K5iReQLIy0wM-4jpmlzHe-6Q/viewform și te vom contacta cât de curând posibil cu toate informațiile și tot sprijinul de care ai nevoie. Înoată și oferă zâmbete vindecătoare copiilor cu boli cronice!


Dăruiește ziua ta!

Susține copiii din Taberele Yuppi într-un mod inedit! Dacă ai primit deja tot ce îți dorești în anii trecuți, de aniversarea ta, în acest an poți primi cel mai frumos cadou – zâmbete de copil, dăruindu-ți ziua de naștere acestora.

 

Dacă aniversarea ta se aproprie și vrei să o faci de neuitat, înscrie-te pentru a-ți dărui ziua de naștere https://galantom.ro/daruiesteziuata/fundraising_pages/create?id_project=766, înainte cu cel puțin 2 săptămâni de aniversarea ta și vei primi toate informațiile și sprijinul de care ai nevoie.

 

Fii galantom pentru Yuppi și colorează-ți aniversarea cu zâmbete de copil!


Dăruiește dansul miresei!

Nunta ta se apropie și vrei ca bucuria și zâmbetul tău să fie contagios, să ajungă pe fețele copiilor cu boli cronice? Dăruiește dansul miresei Taberei Yuppi!

Dansează, zâmbește și oferă experiențe de neuitat prin nunta ta!

Înscrie-te acum la adresa de email donate@yuppicamp.ro și vom împărtăși cu tine din experiența mirilor care au ales să ne dăruiască dansul miresei.


Evenimente sportive proprii

Vrei să alergi, să pedalezi, să înoți sau să participi la un eveniment sportiv din țară sau străinătate, individual sau cu prietenii tăi și să dedici efort copiilor din taberele noastre?

Contactează-ne cu cel puțin o lună înainte de eveniment și te vom susține pas cu pas.


Inițiative artistice

Dacă pictezi, cânți, coși sau te pasionează fotografia sau teatrul, poți susține eforturile voluntarilor Yuppi prin evenimente proprii dedicate copiilor din taberele noastre. Poți organiza o expoziție, un concert sau spectacol, o seară creativă cu tentă caritabilă, exersându-ți talentul și strângând fonduri pentru taberele noastre. Bineînțeles, vei avea sprijinul și susținerea noastră pe tot parcursul organizării și derulării evenimentului.

Scrie-ne acum despre inițiativa ta și vei deveni unul dintre galantomii Yuppi!


Bake sale

Îți place să gătești și să împarți bucatele delicioase cu prietenii tăi? Acum poți să o faci în beneficiul copiilor cu boli cronice din taberele Yuppi! Poți să organizezi o cină specială acasă, un prânz la birou sau facultate, sau pur și simplu să faci acadele, prăjituri sau torturi pe care să le împarți cu prietenii tăi, pentru o cauză bună.

Întreabă-ne cum, scriindu-ne cât mai curând la adresa donate@yuppicamp.ro.


Am altă idee caritabilă!

Ai o idee genială și vrei să o pui în practică ajutând copiii cu boli cronice din taberele noastre? Poți să o faci acum, vom fi alături de tine! Împărtășește cu noi ideile tale acum pe email donate@yuppicamp.ro.