Donație card/transfer bancar

Cum fac donații online pe site-ul YuppiCamp?

Asociația Mișcare de Tabără Yuppi primește donații prin intermediul serviciilor electronice de plată oferite de EuroPayment Services. În acest fel, le putem asigura celor care ne susțin o metodă sigură și eficientă de a dona online.

Asociația Mișcare de Tabără Yuppi primește donații prin intermediul serviciilor electronice de plată oferite de EuroPayment Services. În acest fel, le putem asigura celor care ne susțin o metodă sigură și eficientă de a dona online.

Dacă vrei să donezi pentru taberele Yuppi direct de pe site-ul nostru, urmărește pașii de mai jos:

 • Apasă butonul „Donează”, aflat în colțul din dreapta-sus al paginii.

  Introdu datele tale personale în formularul de donații de pe ecran.

  Introducerea datelor personale se face printr-o conexiune criptată, astfel că informațiile furnizate de tine vor fi tot timpul în siguranță.

  Alege metoda de plată dorită și confirmă datele, apăsând „Pasul următor”.

 • Alege suma cu care dorești să ne sprijini eforturile și introdu datele cardului de credit sau debit

 • Dacă ai ales metoda de plată prin „Card debit/credit”, este necesar să completezi un formular cu datele cardului tău.

  Dacă tranzacția a fost reușită, următoarea pagină îţi mulțumește pentru donaţia făcută, oferindu-ţi informații despre aceasta. De asemenea, informațiile privitoare la donație îţi vor fi transmise prin e-mail

  În cazul plăților realizate prin card bancar, tranzacția este procesată imediat.

  Termeni și condiții pentru donațiile online

  Adresa de e-mail furnizată în formular este foarte importantă: toate informațiile legate de donația ta vor fi transmise prin e-mail. O adresă incorectă încetinește mult întregul proces de donație. Mai mult decât atât, în cazul furnizării unei adrese de e-mail incorecte, Asociația Mișcare de Tabără Yuppi și Europayment Services nu vor putea să te contacteze și să te informeze asupra stării donației tale.

   

Poți sprijini eforturile noastre donând prin transfer bancar direct de acasă prin internet banking sau vizitând una dintre filialele OTP Bank. Donația poate fi făcută în RON, HUF sau EURO.
 • Datele bancare ale asociației noastre sunt:

 • Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

  IBAN:

  EUR: RO26 OTPV 2000 0057 8485 EU01

  HUF: RO73 OTPV 2000 0057 8485 HU01

  RON: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01

  SWIFT: OTPV ROBU

  OTP Bank, Cluj Napoca

  Te rugăm să scrii pe ordinul de plată adresa ta de email pentru a putea să îți confirmăm primirea donației și pentru a te ține la curent cu activitățile noastre.

  În cazul în care dorești să ne sprijini cu o donație directă pe bază de chitanță, te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul 0747283845 pentru a stabili o întâlnire cu un reprezentant al asociației noastre.

  În cazul plăților realizate prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului Asociației cu suma transferată, transferul propriu-zis fiind astfel decalat cu 2-4 zile, de la caz la caz.


Pentru plata cu carduri Visa și MasterCard este folosit sistemul „3-D Secure”, care asigură online același nivel de securitate ca în cazul unor plăți realizate la bancomat sau fizic, la comerciant. Sistemul „3-D Secure” asigură faptul că nicio infomație legată de cardul tău nu este stocată, pentru niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Europayment Services, acestea fiind introduse direct în sistemele Visa sau Mastercard.