Sprijină Yuppi Camp cu 3,5% din impozitul tău!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate. - Redirecționează, fără costuri suplimentare, 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022 pentru a ne ajuta să oferim tuturor copiilor și tinerilor cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune experiențe de cea mai bună calitate.  Există și opțiunea de a redirecționa către Yuppi Camp pentru 2 ani consecutivi fără a mai fi nevoie recompletarea unui formular în anul viitor. Vezi cum poți redirecționa aici.

Cum procedezi?

Dacă vrei să contribui la zâmbetele copiilor cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune și vrei să ajuți la organizarea taberelor gratuite oferite de Yuppi Camp, ne poți ajuta completând acest chestionar, sau urmând pașii de mai jos:

  1. Completează cu datele tale personale formularul 230 (dacă ești salariat sau pensionar, iar dacă ești PFA, citește și penultimul paragrafși bifează căsuța corespunzătoare opțiunii privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani.
 • Datele noastre de identificare sunt următoarele:

  Denumire: Asociaţia “Mişcare de Tabără Yuppi”

  CUI: 29368257

  Cont bancar: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01 

  1. Ori ne trimiți formularul 230 la adresa Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr.63, ap.3, Cluj-Napoca, Cluj, Cod Postal: 400124, ori îl depui la registratura organului fiscal de care aparții (Administrația Finanțelor Publice) sau îl trimiți prin poștă cu confirmare de primire până pe data de 25 mai 2023.

    

  1. Dacă nu poți depune sau trimite tu însuți formularul, ia legătura cu noi (donate@yuppicamp.ro sau +40 (732) 853 991) și vom încerca să te ajutăm în cel mai scurt timp posibil.

  Dacă ești PFA, completează cu datele Yuppi (vezi datele mai sus), direct pe websiteul ANAF, declarația unică privind impozitul pe venit. Declarația accesibilă de la butonul de mai jos e doar cu titlu ilustrativ.

  Îți mulțumim în avans pentru efortul tău, fiecare formular completat și depus ne ajută să primim tot mai mulți copii în taberele noastre terapeutice!