Campanii, evenimente, premii

Campanii, evenimente, premii

Pentru ca cei mici să poată participa gratuit la taberele Yuppi este nevoie, între multe alte resurse, și de susținere financiară.  

Susținătorii Yuppi sunt numeroși și, an de an, ei se înmulțesc. Mai multe despre ei puteți citi aici. Unii dintre susținătorii Yuppi aleg să facă altceva decât o donație directă în bani. Ei strâng fonduri pentru Yuppi prin campaniile și acțiunile pe care le organizează sau la care participă. 

Ne mândrim că pe parcursul anilor trecuți au avut loc o mulțime de campanii și acțiuni organizate de Yuppi și/sau în beneficiul Yuppi pentru care le mulțumim tuturor fundraiserilor și donatorilor.

 

Yuppi la Untold

În luna august, Yuppi a deschis și a gestionat un stand interactiv al organizației - cu jocuri amuzante, dar și cu măsurarea glicemiei - în cadrul târgului de profil organizat ca parte a festivalului Untold.

Citește mai departe

Swimathon, donarea aniversării, 2%

Am organizat numeroase campanii online și offline de promovare a unor mecanisme inovative de donații, atât în cadrul unor evenimente de profil la care am participat: Swimathon Cluj, Swimathon ...

Citește mai departe

Alergare pe munte pentru Yuppi

Una din campaniile importante de fundraising pentru Yuppi din 2016, a fost Yuppi Run, implementată de Szénási Zsolt și Katona Alpár, membri ai Clubului Sporturilor Montane Rupicapra. Astfel, în luna ...

Citește mai departe