Campanii, evenimente, premii

Campanii, evenimente, premii

Pentru ca cei mici să poată participa gratuit la taberele Yuppi este nevoie, între multe alte resurse, și de susținere financiară.  

Susținătorii Yuppi sunt numeroși și, an de an, ei se înmulțesc. Mai multe despre ei puteți citi aici. Unii dintre susținătorii Yuppi aleg să facă altceva decât o donație directă în bani. Ei strâng fonduri pentru Yuppi prin campaniile și acțiunile pe care le organizează sau la care participă. 

Ne mândrim că pe parcursul anilor trecuți au avut loc o mulțime de campanii și acțiuni organizate de Yuppi și/sau în beneficiul Yuppi pentru care le mulțumim tuturor fundraiserilor și donatorilor.

 

Yuppi Day la București!

Am organizat Yuppi Day cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în 7 aprilie la București, la Institutul Ballasi, Institutul Maghiar din București. În cadrul Yuppi Dat, vizitatorii au putut urmări un moment ...

Citește mai departe

Campanii în timpul taberei: activități cu Bogdan "Bob" Rădulescu

Colaboratorii noștri inimioși li s-au alăturati în 2016 actorul și activistul Bogdan "Bob" Rădulescu. Bob a susținut un atelier senzațional de actorie în cadrul uneia din taberele noastre din 2017.

Citește mai departe

13 cu atitudine pentru Yuppi

13 cu atitudine pentru Yuppi Camp! Salonul de înfrumusețare Catwalk by Ramona Mindru au organizat mai multe acțiuni de strângere de fonduri în beneficiul copiilor participanți la Yuppi Camp. Campania de ...

Citește mai departe