Angajamentul nostru

Angajamentul nostru

PRINCIPIILE TABEREI YUPPI

  • Boala nu are limite şi nu diferenţiază, deci nici noi nu o vom face. Organizaţia noastră este deschisă şi plină de acceptare: apartenenţa politică, etnică, religioasă sau afilierea sexuală nu afectează în niciun fel metodele noastre de lucru din tabără sau de la birou;
  • Ne asumăm responsabilitatea pentru Cauza noastră, în consecinţă, înalta-calitate a programelor noastre de tabără, securitatea medicală şi transparenţa metodelor noastre de lucru, cât şi independenţa noastră, sunt obiective primordiale;
  • Noi suntem partenerii oficiali ai organizaţiei Fundația Bátor Tábor, centrul de recreere terapeutică principal din Centrul Europei. Taberele noastre sunt organizate după criterii profesionale de calitate, gândite de partenerii noştri, și aspiră la îndeplinirea criteriilor globale Serious Fun Children’s Network;
  • Gândim în perspectivă pentru a fi în stare de a ne susţine organizaţia pe termen lung: lucrăm conform unui plan strategic pe 3 ani, plus un plan de activităţi pe un an calendaristic;
  • Rezultatele noastre sunt disponibile pentru publicul larg: raporturile noastre anuale pot fi vizualizate pe site-ul nostru;
  • Primim fonduri de la companii şi persoane fizice, şi doar aproximativ 20% din bugetul nostru provine de la stat. Munca noastră se desfăşoară în mod independent faţă de politică şi religie, punând accent în mod concret pe îndeplinirea misiunii noastre;
  • Ne informăm întotdeauna donatorii despre demersurile desfăşurate pentru organizarea taberelor, specificând felul în care le sunt folosiţi banii.

Termeni și condiții privind donațiile online

Obligațiile Dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea face donații pe www.yuppicamp.ro trebuie să vă înregistrați datele pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului declarați că veți furniza informații reale, complete, actuale și corecte despre Dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată,  în cazul în care considerăm că această obligație a fost încălcată.

Drepturi de autor

Conținutul integral  al site-ului www.yuppicamp.ro este proprietatea Asociației Mișcare de Tabără Yuppi, fiind protejat de Legea drepturilor de autor și de legile care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Asociația Mișcare de Tabără Yuppi este înregistrată  la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr.33239, în baza Legii 677/2001.

1. Donația online

1. Asociația Mișcare de Tabără Yuppi, denumită în continuare Asociația,  acceptă donații online. Donațiile online se fac prin procesatorul de  plăți online  PayU http://www.payu.ro/.

b. Utilizatorul poate selecta valoarea în RON sau EUR pe care dorește să o doneze.

c. Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nici o taxă suplimentară.

d. Pașii de urmat pentru a face o donație online:

– Apăsați pe linkul “Donează” sau „Donează  acum”.

– Introduceți sau alegeți suma dorită și apăsați „Continuă”.

– Din acest moment sunteți redirecționați către pagina securizată PayU pentru finalizarea donației.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă multumește pentru donația efectuată și vă oferă informațiile relevante pentru această operație.  Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă  a tranzacției plasate de către dumneavoastră.  Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptata SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părti, nici de catre Asociație, nici de către PayU. Adresa de e-mail este importantă, deoarece informațiile legate de donație vor fi transmise via e-mail.  O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de donație. Mai mult de atât, Asociația și PayU nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării donației dumneavoastră.

PayU garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți Politica de confidentialitate PayU http://www.payu.ro/confidentialitate/ pentru mai multe informații despre acest subiect.

3. Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit prin PayU, transfer bancar și PayPal.

Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reusită, următorul ecran vă mulțumește pentru donație pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante despre donație. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

PayU acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, donația dumneavoastră va fi procesată imediat.

Pentru donații pentru care ați selectat metoda de plata prin transfer bancar, confirmarea se va face doar după confirmarea creditării contului Asociației cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

4. Politica de returnare

Donațiile se pot returna donatorilor, în cazul în care acesta solicita în mod expres, exclusiv pentru donațiile online efectuate prin card bancar. În acest caz, donatorii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Asociație, în care vor solicita, în mod expres, returnarea sumei donate. Donatorul va atașa  la aceasta cerere, dovada donării acestei sume de bani prin intermediul Site-ului.

Cererea de returnare a donațiilor  va fi expediata, prin e-mail la adresa klaudia@yuppicamp.ro , sau prin poștă pe adresa: str.Teiului, nr.26, Oradea, jud. Bihor.

5. Confidențialitate

Datele solicitate de către Asociație sau PayU vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către Asociație.

Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Asociație sau PayU numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei și pentru comunicări ulterioare.

Datele completate de către utilizatori pe Site vor fi stocate în serverele Asociației, iar cele legate de donația online prin PayU sunt colectate numai de către procesatorii de plăți.

6. Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Eventualele litigii, divergențe sau pretenții rezultate din sau în legatură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente.

Termenii și condițiile generale de folosire a Site-ului, precum și Termeni și condițiile generale aplicate pentru donații online, sunt acceptate în deplina cunoștință de catre utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediata și totală a termenilor amintiți.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul iși asuma în totalitate aceste riscuri.

7. Dispozitii finale

a. Modalități de primire a donațiilor:

• donații online, direct de pe Site, prin intermediul serviciului specializat PayU;

• donații direct în conturile Asociației Mișcare de Tabără Yuppi, CUI:29368257, deschise la OTP Bank. Donații în:

RON – contul RO 69 OTPV 2000 0057 8485 RO 01,

EURO – contul RO 26 OTPV 2000 0057 8485 EU 01,

HUF – contul RO 73 OTPV 2000 0057 8485 HU 01.

b. Toți utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare.

c. Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.