OTP charity Tour OTP charity Tour Ajutorul vine pe două roți
22-25 septembrie
Voluntari cu casti de biciclete

Cu fiecare kilometru parcurs și fiecare donație strânsă oferi o șansă în plus la o copilărie fără grija bolii.

ÎMPREUNĂ aducem 10 familii cu un copil bolnav cronic în taberele Yuppi Camp.

Pedalează și ajută!

familie

OTP Bank România, alături de Yuppi și Master Ski & Bike invită iubitorii de ciclism la un eveniment cu impact la nivel personal, asupra climei și social: OTP Charity Tour.

Dacă ești ciclist amator sau semi-amator, te așteptăm să pedalăm împreună pe traseul Brașov – Șăulia, în perioada 22-25 septembrie, pentru o experiență despre care cu siguranță îți va plăcea să povestești.

De ce să participi? Iată 3 motive care sigur te vor convinge că ai nevoie de această aventură memorabilă:

  1. Îți testezi anduranța și îndemânarea pe un traseu la șosea, timp de o zi sau chiar toate cele patru zile, alături de cei cu care împărtășești aceeași pasiune;
  2. Te bucuri de peisaje tomnatice extraordinare;
  3. Cel mai important: faci un bine copiilor bolnavi de cancer, diabet sau altă boală autoimună. Fondurile strânse de sportivii caritabili, precum și veniturile din taxele de înscriere, vor asigură participarea gratuită a unor familii cu copii bolnavi în taberele terapeutice Yuppi Camp.

Turul se va încheia la locația de tabără Yuppi Camp, astfel încât toți cicliștii vor fi întâmpinați și felicitați de micuții entuziasmați.

“Practic și încurajez mersul pe bicicletă dintr-o sumedenie de motive. La nivel personal, este un mijloc de relaxare dovedit pentru cei cu agenda plină, te menține în formă și, în plus, îți oferă un sentiment de libertate inegalabil. La nivel social, este un mijloc de transport ecologic, economic și sănătos. Mi-ar plăcea să fie inclus cât mai mult în peisajul vieții noastre urbane. OTP Charity Tour este despre pasiunea pentru pedalat, despre priveliștile extraordinare care pot fi admirate pe traseul stradal Brașov – Șăulia, tabăra Yuppi, dar mai este și despre altceva care sper că va atrage cât mai mulți participanți: copiii bolnavi cronic cărora le putem oferi, prin taberele Yuppi, o stare de bine și de normalitate. Cred că, indiferent de numărul de kilometri parcurși cu bicicleta, la final vom demonstra cu toții că suntem de fapt niște învingători.” - Gyula Fatér, CEO OTP Bank România

familie

Alătură-te echipei de cicliști caritabili!

Viața unei familii se schimbă de pe-o zi pe alta, atunci când copilul este diagnosticat cu o boală cronică. Micile bucurii și rutina zilnică sunt înlocuite de îngrijorare și incertitudine din cauza bolii. Yuppi Camp oferă an de an familiilor o gură de aer proaspăt, momente de răgaz în lupta cu boala. În taberele Yuppi copiii cu boli cronice și familiile lor descoperă puterea interioară necesară pentru a trăi o viață plină, în ciuda bolii, prin experiențe care le schimbă viața.

O bicicletă poate transporta un singur om. ÎMPREUNĂ, însă ducem 10 familii cu un copil bolnav cronic în taberele gratuite de terapie prin experiență Yuppi Camp. Fii un curier al acestor experiențe. Alătură-te echipei de cicliști caritabili! Înscrie-te AICI!

Mă înscriu!

Programul evenimentului

Ziua 1: Brașov – Merești (88 km)
https://www.bikemap.net/en/r/11586346/#9.46/45.962/25.5388
Opriri puncte de alimentare: Hăghig - 21 km / Micloșoara - 42 km / Vârghiș - 60 km

Ziua 2: Merești – Crișeni (64 km)
https://www.bikemap.net/en/r/11586199/#14.71/46.23392/25.45534
Opriri puncte de alimentare: Odorheiu Secuiesc - Sucursala OTP - 18 km / Cristuru Secuiesc - Agenția OTP - 43 km / Ramificația către Inlăceni - 64 km

Ziua 3: Crișeni – Tg. Mureș (63 km)
https://www.bikemap.net/en/r/11586444/#9.98/46.4763/24.7645
Opriri puncte de alimentare: Baraj Bezid - 13 km / Miercurea Nirajului - 35 km

Ziua 4: Tg. Mureș – Șăulia (40 km)
https://www.bikemap.net/en/r/11586491/#10.33/46.6038/24.3961
Opriri puncte de alimentare: Dealul Mădăraș - 19 km / Fânațe - 38 km

Questions & Answers

Cum strâng fonduri?

Cu ajutorul Yuppi Camp! Colegul nostru Andrei te va contacta după înscriere și te va ajuta cu tot ce ai nevoie: tips & tricks, exemple, sfaturi etc.. Nu-ți face griji, vom fi alături de tine! Vei fi și tu un nou Om Galant pe yuppicamp.galantom.ro!

Cine poate participa?

La evenimentul caritabil OTP Charity Tour poate participa orice persoană fizică, ciclist profesionist sau amator, și reprezentanți ai unor companii sau ai unor organizații.

Evenimentul este destinat în primul rând cicliștilor amatori și semi-amatori, care sunt într-o stare de sănătate bună pentru parcurgerea distanței alese la înregistrare.

Care este vârsta de participare?

Evenimentul este deschis tuturor peste vârsta de 14 ani.

În cazul minorilor între 14 și 18 ani aceștia pot participa doar însoțiți de un adult.

Este necesar să particip la tot traseul?

Nu este necesară parcurgerea întregului traseu. Te poți alătura turului chiar și pentru un traseu de o zi, chiar și pentru secțiuni mai scurte, de 30-40 km. În medie, vom pedala 50-70 km pe zi, în condiții de siguranță și organizare precisă (cu puncte de odihnă și hidratare, cazare, masă etc.)