Vállalatoknak

Pénzügyi támogatás

A kezdeményezésünk a közösségünkben levő, beteg gyerekeken és fiatalokon segít. Úgy érezzük, hogy egy közösségnek figyelnie kell a tagjaira, mindezek mellett akar és segít is hasonló projektek megvalósításában. Adományoddal segíthetsz a közeledben, városodban élő gyerekeken, hogy egy élményekkel teli terápiás táborban vegyen részt.

Támogasd online munkánkat is, amelyekkel a krónikus betegségben szenvedő gyerekek, a táborainkon kívül is felfedezhetik, hogy miben tehetségesek, részt vehetnek kihívásokon és igazi Yuppis tevékenységeken. Segíts, hogy leküzdhessék a félelmüket és a bizonytalanságukat ebben az időszakban és, hogy új emlékekkel gazdagodjanak.

Vállalati kezdeményezések

Vállalati kezdeményezések

  • Sport!
  • Egyedi vállalati rendezvények

Vállalati futó csapat

A Yuppi jótékonysági sportcsapatunk 2015-ben vett részt előszőr a Nemzetközi Maratonon egy fiatal önkéntesünk által, akinek szenvedélyével akarta megváltoztatni a krónikus betegségben szenvedő gyerekek életét. 2017-ben már egy 24 fős lelkes futócsapattal ajándékoztak meg önkénteseink (tagjai itt és itt láthatóak), akik saját határaikon is túlteljesítették a maratont, hogy ezzel támogassák az új terápiás táborunkat, amelyet olyan családok számára szervezünk, ahol egy kis gyermek onkológiai betegséggel diagnosztizált – ez az első ilyen típusú tábor Romániában.

Jöjj te is csapatoddal: jelentkezz a donate@yuppicamp.ro címen.


Vállalti úszó csapat

Csapatunk már 2015 óta úszunk a Swimathon-on, a Yuppi Táborokban résztvevő gyerekekért!

Szenvedélyed az úszás? Csatlakozz a mi dinamikus úszócsapatunkhoz és vegyél részt egy évente megrendezendő jótékonysági rendezvényünkön, ahol támogathatod az önkénteseink táborainkért hozott erőfeszítéseit.
Részt vehetsz vállalati csapatoddal Váradon: https://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon vagy Marosvásárhelyen: http://www.swimathon.ms/ az utóbbi 4 év folyamán kiformálodott csapatainkban,
vagy válasz egy másik várost, ahol szervezik ezt az eseményt és vegyél részt barátaiddal egy új csapatban: Bukarest, Iászvásár, Bákó, etc. Bármelyik lehetőséget is válaszd a Swimathon élmény egyedi!

Jelentkezz vállalti csapatoddal donate@yuppicamp.ro címen és amint lehet felvesszünk veled a kapcsolatot az összes információval és támogatásunkkal, amire szükséged lehet.

Ússz és egy mosollyal segítheted a krónikus betegeket!


Jótékonysági csapatépítő/ képzés (online vagy offline)

Szeretne szervezni egy csapatépítőt vagy egy különleges, yuppisztikus jótékonysági képzést csapatának? Együtt megszervezzük (vagy megbeszéljük, majd megszervezi a mi csapatunk, a vállalat igényei szerint) a táborunk helyszínén vagy az Ön által választott helyszínen.

A képzések, csapatépítők alatt, élményterápiás tevékenységekkel fogunk dolgozni, amelyek segítségével a gyerekek is legyőzik és átlépik a határaikat táborainkban. Ezenkívül ezek a tevékenységek alapvetően hozzájárultak a gyerekek és az önkéntesek csoportjaiban fennálló kapcsolatok megerősítéséhez. Választhatják a csapatépítés online verzióját is, ha szeretik a kincsvadászatot és a túlélési játékokat.

Az esemény megszervezéséért felszámított összeget a Yuppi táborokban részt vevő gyermekeknek szánjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a csapata igényeihez igazított jótékonysági csapatépítés vagy képzés részleteiért, a donate@yuppicamp.ro címen.


Tevékenységek gyerekeknek és családoknak (ONLINE VAGY offline)

A csapatod számára szervezett gyermeknap vagy családi nap akkor lesz igazán értékes, ha ezáltal is támogatja a romániai krónikus betegségben szenvedő gyerekeket. A Yuppi Camp csapata megszervezi és levezényli a szórakoztató tevékenységeket és játékokat, míg Önök élvezhetik az együtt töltött minőségi időt és a gyerekek nevetését.

Választhatja ezt online formában is és részt vehet olyan kihívásokban, amelyek révén támogathatja a szuperhősöket, vagy nyomozóvá válhat Sherlock Holmes segítségével.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a gyermekek és családok számára nyújtott jótékonysági tevékenységeinkkel kapcsolatban a donate@yuppicamp.ro címen.


Vállalati sportrendezvény

Ha szeretnél szervezni saját céges csapatodnak egy jótékonysági rendezvényét, vagy csatlakozni a csapatainkhoz egy sporteseményen, akkor fordulj hozzánk e-mailben, a következő címen: donate@yuppicamp.ro.
Természetesen lépésről lépésre támogatni és segíteni fogunk a szervezésben!


Eladási százalékok

Szeretnél hosszú távon is hozzájárulni a táborainkban részt vevő gyermekek jólétéhez? És a nyereséged egy részét a krónikus betegségekkel élő gyerekekhez irányítani?

Felajánlhatod a jövedelmed valahány százalékát, bizonyos napokon vagy hónapokban megszervezett promóciókra.

Lépjen velünk kapcsolatba további információkért a következő e-mail címen: donate@yuppicamp.ro


Események szervezése

A céged elszeretné hozni a Télapót, a Húsvéti Nyuszit vagy a Jó Tündért a tábor gyerekeinek? Egész évben szervezhettek jótékonysági eseményeket. A csapatod szervezhet ünnepi ebédet, karácsonyi díszkészítő műhelyt, táncestet, koncertet vagy egyéb kreatív programot.

Bármire is essen a választás, ez tökéletes csapatépítő is lehet vállalatának!

Lépj kapcsolatba velünk a következő e-mail címen: donate@yuppicamp.ro és beszélgessünk az ötletekről, részletekről.


Eszközök, felszerelések a Yuppis gyerekeknek!

Minél több gyereknek szeretnénk lehetőséget nyújtani a Yuppi Tábor táboraiban való részvételre, és azt is szeretnénk, hogy számos valóban színvonalas foglalkozások tudjuk számukra biztosítani. Ezekhez számtalan eszközre, felszerelésre és berendezésre van szükségünk. A készpénz mellett ezen tárgyak ajándékozásával is segítheted a krónikus beteg fiatalok épülését: íjászat foglalkozás, horgászat foglalkozás, színjátszás foglalkozás, kézműves foglalkozás, fotográfia foglalkozás, magaskötélpályán való mászás foglalkozás, étkezés, szabadidős játékok, sport, irodai kellékek.