Segíts adód 3,5%-ával, hogy még több gyerek táborozhasson velünk!

Állami rendelkezés szerint a jövedelemadód 3,5%-ával Te rendelkezel! Azaz, eldöntheted, hogy melyik civilszervezetnek ajánlod fel. Amennyiben erről nem rendelkezel, ez a 3,5% az államkasszában marad. Idéntől már olyan lehetőség is létezik, hogy előre két évre ajánlod fel a jövedelemadód 3,5%-át a Yuppi Campnek.

Mit kell tenned?

 • Ajánld fel a Yuppi Tábormozgalom Egyesületnek jövedelemadód 3,5%-át, amennyiben alkalmazott, nyugdíjas vagy vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy!
 • Kérd fel erre családodat, barátaidat, ismerőseidat, munkatársaidat is! Minél több, annál jobb!
 • Gondold végig, hogy van-e olyan cég, ahol tudnád ajánlani a Yuppi Tábort! Ha van, értesíts! 

 

   

  Ha szeretnél hozzájárulni a rákbeteg, diabéteszes vagy autoimmun betegségben szenvedő gyerekek mosolyaihoz és az ingyenes élményterápiás táborok szervezéséhez megteheted, ha kitöltöd ezt a kérdőívet vagy követed az alábbi lépéseket: 

   

  1. Amennyiben alkalmazott vagy nyugdíjas vagy, töltsd ki személyes adataiddal a lentebb található és letölthető 230-as formanyomtatványt. Ha vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy, olvasd el az utolsó előtti bekezdést.

 • Az azonosító adataink a következők: 

  Név: “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion” Egyesület

  CUI: 29368257

  Bankszámlaszám: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01 

   2. Add le lakhelyed adóhivatalánál (Administraţia Finanțelpr Publice) személyesen vagy postán keresztül legkésőbb 2021. május 25-ig.

   

  3. Amennyiben nem tudod leadni a nyomtatványt, vedd fel velünk a kapcsolatot (donate@yuppicamp.ro) és egy Yuppi postás átveszi a feladatot.

  Ha vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy, töltsd ki az ANAF oldalán a jövedelemadóra vonatkozó egyedi nyilatkozatot a Yuppi adataival (lásd fentebb). A lenti gomb illusztrációs jelleggel bír.

  Köszönjük az erőfeszítést, minden kitöltött nyomtatvány segít minket abban, hogy gyerekeket fogadjunk a terápiás táborainkba!