Magánszemélyeknek

Anyagi támogatás

Segíts nekünk, hogy a krónikus beteg gyerekeknek olyan élményeket nyújthassunk, amelyek pozitív hatással vannak az egészségügyi állapotukra. Támogass minket, hogy évről évre megszervezhessük a Yuppi táborokat, amelyek által 2011 óta az egész országból érkező, több, mint 900 gyerek önbizalmának és függetlenségének a növeléséhez, és testi-lelki jólétük javulásához járultunk hozzá.

A terápiás erejű és szórakoztató tevékenységekből álló táborainkat online szervezzük meg 2020-ban: ha már a kicsik nem juthatnak el hozzánk, akkor eljutunk mi azoknak az otthonaiba, akiknek ebben a különösen nehéz időszakban még nagyobb szükségük van ránk. Az online környezet lehetőségeinek köszönhetően több gyerekhez és családhoz eljuthatunk így, mint mostanig. Támogass te is az adományoddal, és legyél része a Yuppi mesének!

Rendezvények

Szeretnéd aktívan megváltoztatni a krónikus betegségben szenvedő gyerekek életét? Táborunkban megteheted. Kezd hát el! Légy részese egy jótékonysági csapatnak, ahol a szenvedélyednek élhetsz, vagy hozz létre saját Yuppi támogató csapatod, a te egyéni ötleteddel. A Yuppi és a Galantom.ro rendelkezésedre bocsájt mindent amire szükség lehet. Válaszd azt a lehetőséget, amelyik jobban megfelel és keress fel vele minket minél hamarabb!

Ha akarsz gyűjteni a Yuppi Tábor krónikus betegségekben szenvedő gyerekeinek, akkor lehetőséged lesz tanulni is, a civilszervezetekről, a fundraisingről és egyéb érdekes Yuppis dolgokról. A sikereid egy ilyen projekthez kötheted, illetve a Yuppi Galantom Csapat része lehetsz. Nálunk a fundraising, egy igazi csapatjáték.

 

  • Szaladj!
  • Ússz!
  • Ajándékozd el születésnapodat!
  • Ajándékozd el a mennyasszonytáncod!
  • A te rendezvény ötleted

Szaladj velünk a Nemzetközi Kolozsvári Maratonon!

A Yuppi jótékonysági sportcsapatunk 2015-ben vett részt előszőr a Nemzetközi Maratonon, azóta több mint 60 Yuppi nagykövetünk lett. Évről-évre növeltük a csapatot és egyre több adományt tudtunk gyűjteni.

Köszönjünk mindenkinek, aki szaladt és szurkolt értünk, akikkel évről évre növeljük csapatunk.

November 7-én kerül megrendezésre a 10. Wizz Air Marathon. Csatlakozz te is hozzánk, itt. Vagy keress meg minket a 0747283845, telefonszámon. Felejthetetlen élményekkel várunk!

Ha más versenyen akarnál részt venni, vagy van egy jó jótékonysági ötleted, akkor töltsd ki ezt a formanyomtatványt vagy írj a florina@yuppicamp.ro e-mail címre.


Ússz!

Szenvedélyed az úszás? Csatlakozz a mi dinamikus úszócsapatunkhoz és vegyél részt egy évente megrendezendő jótékonysági rendezvényünkön, ahol támogathatod az önkénteseink táborainkért hozott erőfeszítéseit.
Részt vehetsz Váradon: https://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon vagy Marosvásárhelyen: http://www.swimathon.ms/ az utóbbi 4 év folyamán kiformálodott csapatainkban,
vagy válasz egy másik várost, ahol szervezik ezt az eseményt és vegyél részt barátaiddal egy új csapatban: Bukarest, Jászvásár, Bákó, stb. Bármelyik lehetőséget is válaszd a Swimathon élmény egyedi!

Jöjj te is: jelentkezz a donate@yuppicamp.ro címen.

Ússz és egy mosollyal segítheted a krónikus betegeket.


Ajándékozd el születésnapodat!

Támogasd a Yuppit a születésnapodon! Ha már mindened megvan, amit az elmúlt években, a születésnapodra szerettél volna, akkor ebben a pillanatban kaphatod a legszebb ajándékot - a Yuppi gyerekek mosolyát!

Ha közeledik a születésnapod és azt akarod, hogy ez igazán felejthetetlen legyen, akkor ajándékozd ezt a napot a Yuppinak!Jelentkezz itt, két héttel a születésnapot előtt és mi minden információt, időben elküldünk neked. 

Légy te is Yuppis Galantom és színezd ki a beteg gyerekek életét!

 

 


Ajándékozd el a mennyasszonyi táncod!

Az esküvőd közeledik és azt szeretnéd hogy igazán felejthetetlen legyen?

Adományozd a menyasszonytáncod a Yuppinak!

További információkért, illetve friss házasok élménybeszámolóiért keress minket a donate@yuppicamp.ro e-mail címen!


Saját sportrendezvény

Szeretnél szaladni, biciklizni vagy részt venni egy sporteseményen az országban vagy külföldön egyénileg vagy barátaiddal, így támogatva a Yuppi táborban részt vevő gyerekeket?

Lépj kapcsolatba velünk legalább egy hónappal az esemény előtt, és lépésről lépésre támogatni és segíteni fogunk!


Művészeti projektek

Ha szeretsz festeni, énekelni, varrni vagy érdekel a fotózás vagy színház és szívesen segítenél nekünk, akkor szervezhetsz jótékonysági kiállítást, koncertet, kreatív műhelyeket.

Természetesen lépésről lépésre támogatni és segíteni fogunk a szervezésben!

Írj nekünk most a kezdeményezésedről, és legyél te is Yuppi Galantom!


Bake sale

Szeretsz főzni és megosztani az ízletes fogásokat a barátaiddal is?  Egy különleges házi vacsorával, ebéddel az irodában vagy az egyetemen, vagy egyszerűen nyalókák, sütemények készítésével segíthetsz a Yuppi táborokban részt vevő gyerekeknek!

Küldj egy e-mailt a donate@yuppicamp.ro címre, és időben megírjuk neked a legfontosabb tudnivalókat!


Más jótékony ötletem támadt!

Van egy ragyogó ötleted és azt szeretnéd, hogy ezzel segítsd a krónikus betegségben szenvedő gyermekeket a táborainkban?

Itt az alkalom: írj nekünk és oszd meg velünk ötleteid, a következő e-mail címen donate@yuppicamp.ro.