Yuppi Online Adventure

Yuppi Online Adventure

A Yuppi Online Adventure 2020 májusában indult, hogy a pandémia okozta elszigetelődés ellenére, képernyőn keresztül is gyógyító élményekben részesítsük a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat. Azóta önkénteseink összesen 14 online program és három online tábor révén közel 200 beteg gyerek és családtagja arcára csaltak mosolyt határon innen és túl.

Hogyan zajlik egy online program?

Mindenik programnak van egy témája, és erre a témára fűzünk fel különféle játékokat, kihívásokat, mókás kedvű, kreatív önkénteseink tolmácsolásában.  Így, bár a program online zajlik, a gyerekek nem ülnek végig a képernyő előtt, hiszen olyan kihívásokat kell teljesíteniük, amelyekhez mindenképpen el kell mozdulniuk a gép mellől, legyen szó egy hiperszuper időutazó gép építéséről, vagy éppen egy varázsfőzet elkészítéséről. 

Ha most arra gondolsz, hogy neked otthon bizony se űrhajó-alkatrészed nincs, sem pedig varázsnövényed, hát egyet se félj, hiszen a részvételhez semmi másra nincs szükséged, csak a következőkre:

- egy laptop/számítógép/tablet vagy telefon,

- stabil internetkapcsolat,

- a Zoom aplikáció,

- egy előzetes regisztráció a programra,

- játékos kedv! :)

Ki jelentkezhet?

Online programjainkra bármilyen krónikus betegségben szenvedő gyerek jelentkezését várjuk, akár más országokból is. Az egyetlen feltétel a román vagy a magyar nyelv ismerete, hiszen minden online programnak van egy román és egy magyar nyelvű változata is.

2021 óta azon dolgozunk, hogy programjainkat minél több kórházban lévő beteg gyerekhez is eljuttassuk.

Mikor lesz a következő Yuppi Online Adventure?

2022-ben összesen négy online programunk lesz, amelyet a Telus International Romania finanszíroz.

Az első két program április 8-án, a másik kettő novemberben 11-én lesz. Nézd, mit készítettünk neked. 

Autumn Games with Little Prince and the Fox 

A kis herceg és vörös kisbarátja, a róka, nagyon várnak titeket a legújabb Yuppis online kalandon. Együtt mágikus színekbe burkolózó dombokon fogunk barangolni, óvó kuckót építünk, sokat-sokat játszunk, miközben jókat mókázunk és lazulunk, és ahogyan a kis herceg és a róka, mi is gyönyörű barátságokat kötünk.
Várunk pénteken, november 11-én 18:00 șs 19:30 között. 
A tevékenységet 7-12 éveseknek ajánljuk. Természetesen a testvérek, anya, apa, nagymama, nagytata és a kiscica is csatlakozhatnak.
Hol jelentkezhetek?