Tábori önkéntesség

Tábori önkéntesség

A Yuppiban az önkénteseket Manóknak nevezzük, hisz a táborok alatt ők a gyerekek bizalmas barátai, akik csodálatos módon mindig a közelben vannak és készenlétben állnak. Ők motiválják a gyermekeket arra, hogy átlépjék saját határaikat és maximálisan biztonságos környezetben új dolgokat próbáljanak ki.

 

Arra hívunk, fedezd fel a Yuppiban betöltendő különböző önkéntes szerepköröket, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, és csatlakozz vidám családunkhoz!

 

A Táborokban résztvevő Manók

A Yuppi táborokban három szerepkör közül választhatsz: Házi Manó, Menő Manó és Doki Manó.

HáziManók - ők azok, akik egész nap kísérik a gyerekeket

MenőManók - ők felelősek a mozgalmas és kreatív tevékenységek levezetéséért

DokiManók - ők biztosítják a gyerekek egészségügyi biztonságát

A választott szereptől függetlenül minden Manó feladata olyan feledhetetlen élmények biztosítása a gyerekek, fiatalok és családjaik számára, melyekből ezek egész életükben energiát, bátorítást és lelkesedést meríthetnek.  


Önkéntes leszek!

Az Évközi Manók

Az Évközi Manók a kulisszák mögött álló önkéntesek, akik a szervezői csapat munkáját segítik az év során. Fedezd fel ezeket a szerepköröket itt: https://bit.ly/3cZHMu9


Önkéntes leszek!

Az Online Tevékenységek Manói

A Yuppi Online tevékenységein belül a Manók két szerepkörből igyekeznek élményteli tapasztalatokat nyújtani a gyerekeknek és kamaszoknak: Online Házi Manó és Online Menő Manó szerepekből. Mivel ezek a tevékenységek online zajlanak, a Manóknak egy stabil internetkapcsolattal és alapvető technikai ismeretekkel (mint amilyen a Zoom vagy Facebook használata) kell redelkezniük, tudniuk kell a résztvevők által készített képeket lementeni, illetve azokat más felületre feltölteni. Fedezd fel a számodra legmegfelelőbb szerepet itt: https://bit.ly/3rcEXLn


Önkéntes leszek!