ÖNKÉNTES LESZEK!

ÖNKÉNTES LESZEK!

Jelentkezem!

Szia! smile

Ha itt vagy, akkor azt jelenti, hogy Yuppi önkéntes szeretnél lenni! Nagyon örvendünk ennek!

Biztosak akarunk lenni abban, hogy elolvastad a Yuppi Önkéntesség tartalmát, mert hatékonyak szeretnénk lenni, így nem ismételnénk meg az ott leírt információkat. Elolvastad? Megismerkedtél az évközi, a tábori és az online tevékenységeken betöltött önkéntességi típusokkal, illetve a kötelező képzési alkalmakról is olvastál?

Szuper! Akkor menjünk is tovább!

Mielőtt a Jelentkezem! gombra kattintanál és kitöltenéd a jelentkezési űrlapot, van még pár fontos infó, amit tudnod kell a Yuppi önkéntessé való válás folyamatáról. Ezeket alább találod.


Mi a manó, avagy kik jelentkezhetnek?

Feltételek

Ha a Yuppi táborokban szeretnél önkénteskedni, jelentkezésed után egy részletes kiválasztási folyamatot kell végigjárod. Van azonban pár kötelező feltétel:  

 • A jelentkezési határidő lejártakor betöltötted már a 18 évet, (ha az évközi programokra vagy az online eseményekre jelenkeztél önkéntesnek), illetve a 20 évet (ha tábori önkéntesnek jelentkeztél). 
 • Részt tudsz venni az önkentes-képzésen, és a táborok előtti képzéseken is; ha Mászó Manónak jelentkezel, akkor ezen felül egy speciális képzésen is részt kell majd venned. A képzésekkel kapcsolatos információért kérünk, olvasd el a Képzés részt.
 • Végig jelen tudsz lenni a táborokban, beleértve az online tevékenységek vagy a tábor előtti felkészítő és a tábor utáni lezáró napokat is. Önkéntesként a következő időpontokban tudsz részt venni táborainkban:

  🔹 2022. július 1-10: Tábor diabéteszes gyerekeknek és fiataloknak

  🔹 2022. augusztus 19-24: Testvér Tábor (rákbeteg vagy autoimmun betegségben szenvedő gyerekeknek és testvéreiknek)

  🔹 2022. augusztus 23-28: Családi Tábor (rákbeteg vagy autoimmun betegségben szenvedő gyerekeknek és családjaiknak)

  🔹 2022. szeptember 23-25: Családi Hétvége (krónikus beteg gyerekeknek és családjaiknak)

 • Szeretsz játszani és kommunikálni a gyerekekkel és a fiatalokkal, és minden tőled telhetőt megteszel majd azért, hogy a résztvevők jól érezzék magukat a tevékenységek alatt.

A jelentkezés lépései

Ha szeretnél Yuppi önkéntesnek jelentkezni az idei táborokba, akkor kattints a fenti zöld Jelentkezem gombra és töltsd ki a jelentkezési űrlapot! 

 

***Ha évközben szeretnél önkénteskedi nekünk, kérünk írj egy e-mailt a volunteer@yuppicamp.ro címre, amelyben elmondod, ki vagy és miért szeretnél Yuppi önkéntes lenni. 

Jelentkeztem! Mi következik?

Először is köszönjük!

Interjúidőpont egyeztetés céljábol, 2022. március 16-a után e-mailben vagy telefonon jelentkezünk.

Az interjúztatási időszak végén (2022. április 15.) értesítünk a további részletekről.

Ezek után részt veszel az önkénteseknek szánt szuper-képzésünkön, a VígEnden, május 13-15. között. 

Ott majd egy barátságos és jól felkészült képzőcsapattól megtudatod, hogy miért nevezik a Yuppi önkénteseket Manóknak és a jelenléted, hozzájárulásod, hogyan változtathatja meg a beteg gyerekek életét.