Átláthatóság és támogatási alapelvek

Átláthatóság és támogatási alapelvek

A YUPPI TÁBOR TÁMOGATÓI ELVEI

  • A betegség nem ismer határokat és nem válogat, tehát mi sem tesszük. Szervezetünk nyitott és elfogadó: a politikai és vallásos meggyőződések, etnikai vagy nemzeti hovatartozás, illetve a nemi identitás nem befolyásolják a munkafolyamatokat úgy a tábori, mint az irodai tevékenységünkben.
  • Felelősséggel tartozunk Ügyünkért, ezért elsődleges célunk kiemelkedő minőséget biztosítani tábori programjainkon és táborozóink egészségügyi ellátásában, valamint megteremteni és fenntartani szervezetünk átláthatóságát és függetlenségét.
  • Hivtalos partnerei vagyunk a Bátor Tábor Alapítványnak, mely Közép-Európa legjelentősebb terápiás rekreációs központja. Táborainkat az általuk kigondolt szakmai kritériumok mentén szervezzük, törekedvén arra, hogy a globális Serious Fun Children’s Network kritrériumrendszerének is eleget tegyünk.
  • Perspektívában gondolkodunk annak érdekében, hogy hosszú távon fenn tudjuk tartani szervezetünket: munkafolyamatunkat egy 3 éves stratégiai terv, illetve évente egy konkrét tevékenységi terv szabályozza.
  • Eredményeink elérhetőek a nagy közönség számára: éves jelentéseink megtekinthetőek a honlapunkon.
  • Pénzügyi forrásaink nagy részét vállalatoktól és magánszemélyektől kapjuk, és csak megközelítőleg 20%-a származik állami támogatásból. Munkánk a küldetésünk megvalósítására összpontosít, független a politikai és vallásos mozgalmaktól.
  • Támogatóinkat folyamatosan informáljuk a táborok megszervezéséhez tett lépésekről, annak érdekében, hogy átlátható legyen hogyan használjuk fel pénzüket.

Az Önök regisztrációs kötelességei

Ahhoz, hogy adományozhasson, regisztrálniuk kell az adataikkal a www.yuppicamp.ro weboldalon. A szolgáltatás használatakor hivatalos, teljes, aktuális és helyes információkat kell kinyilvánítania Önmagáról.
Fenntartjuk a jogunkat, hogy hozzáférését határozott vagy határozatlan időszakaszra gátoljuk, abban az esetben, hogyha úgy véljük, hogy ezt a kötelezettségét megszegte.

Szerzői jogok

A www.yuppicamp.ro weboldal teljes tartalma a Yuppi Tábormozgalom Egyesület tulajdona, amely a szerzői jogok valamint a szellemi és ipari jogok törvénye által védve van.

A személyes adatok védelme

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület a Személyes Adatok Feldolgozásának Felügyeleti Hatósága alatt van feljegyezve 33239 számmal a 677/2001 törvény alapján.

Online adományozás

a. A Yuppi Tábormozgalom Egyesület, online adományokat fogad. Az online adományok az Europayment Services https://www.euplatesc.ro/ online feldolgozón keresztül történnek.
b. A felhasználó kiválaszthatja lejben vagy euróban az összeget, amelyet adományozni szeretne.
c. A tranzakció összege a felhasználó által kifizetendő nettó összeg, semmilyen további adó nélkül. d. Az online adományozás lépései:
- Kattintson az “Adományozz” gombra
- Írja be vagy válassza ki a kívánt összeget és a személyes adatait, majd kattintson a “Tovább” gombra - Ezt követően átirányítódik az Europayment biztonságos weboldalára, ahol az adományozás lezárul.

Hogyha az átutalás sikeres volt, a következő ablakban megköszönjük az adományát, valamint további fontos információkról részesítjük a műveletről. Ezeket az információkat e-mailben is továbbítjuk Önnek.

2. Biztonsági politika

A személyes adatok szükségesek a helyes és hatékony átutalás/tranzakció megvalósulásához. A személyes adatok megadása egy titkosított kapcsolaton keresztül történik. Személyes adatai nem jutnak el egy harmadik félhez, sem az egyesület, sem az Europayment által. Az e-mail cím nagyon fontos, mivel az adományozással kapcsolatos információkat e-mail címen továbbítjuk. Egy helytelen e-mail cím nagyon sokat lassíthatja az adományozás folyamatát. Továbbá az Egyesület és az Europayment Services nem tudja Önt értesíteni az adománya állapotáról.

Az Europayment Services garantálja a számítógépes rendszerei biztonságát. Olvassa el az Europayment Services adatvédelmi politikáját a https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php weboldalon, további információkért.

3. Fizetési módok

A következő fizetési módok közül választhat: hitelkártya/betéti kártya az Europayment Services-en keresztül, banki átutalás és Paypal.

Hogyha a hitelkártya/betéti kártya fizetési módot választja, szükséges kitöltenie egy formanyomtatványt a kártya adataival. Hogyha az átutalás sikeres volt, a következő ablakban megköszönjük az adományát, valamint további fontos információkról részesítjük a műveletről. Ezeket az információkat e-mailben is továbbítjuk Önnek.

A PayU a következő hitelkártyákat/betéti kártyákat fogadja el: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, beleértve a virtuális Visa vagy Mastercard kártyákat.

Hogyha a hitelkártya/betéti kártya fizetési módot választja, az adománya azonnal fel lesz dolgozva.

Olyan adományok esetében, amelyeknél a bankátutalási módot választotta, a visszaigazolás csak az Egyesület számlájának jóváhagyása után történik, az átutalt összeggel, amely, esetenként, 2-4 nap közötti eltolódáshoz vezethet.

4. Visszatérítési politika

Az adományok csak kimondottan az online, kártyával fizetett adományok esetében visszatéríthetőek, ha ezt az adományozók kifejezetten igénylik. Ebben az esetben az adományozók az adományozás időpontjától számított legfeljebb 14 naptári napon belül írásbeli kérelmet küldenek az Egyesületnek, amelyben kifejezetten kérik az adományozott összeg visszatérítését. Az adományozó csatolja a kérelem mellé annak a bizonyítékát, hogy ezt az összeget a webhelyen keresztül adományozták.

Az adományok visszaküldésére vonatkozó kérelmet e-mailben a zsuzsa@yuppicamp.ro címre, vagy postai úton a következő címre küldjék: 21 Decembrie 1989, bd. 63, ap.3, Cluj-Napoca.

5. Titoktartás

Az Egyesület vagy az Europayment Services által kért adatok csak az Egyesület adományainak megkönnyítésére használhatók fel. A felhasználótól kapott információk nem lesznek elérhetőek sem jogi személyek, sem intézmények számára, hacsak a bűnüldöző hatóságok nem indokolják az online tranzakciók vagy a weboldalon történő visszaélések ellenőrzését.

A felhasználó személyes adatait az Egyesület vagy az Europayment Services kizárólag az előzőekben meghatározott célokra használja fel. A fizetési űrlapon szereplő információk csupán az adományozás megerősítéséhez és a további kommunikáció érdekében kerülnek felhasználásra. A webhelyen tárolt felhasználói adatok az Egyesület szerverein kerülnek tárolásra, valamint az Europayment Services szolgáltatásain keresztül történő online adományozással kapcsolatos adatokat csupán a fizetésfeldolgozók gyűjtik be.

6. Viták és konfliktusok

Bármilyen jogosulatlan hozzáférési vagy csalási kísérlet jelentve lesz az illetékes hatóságoknak.

Az esetleges viták, eltérések vagy követelések, amelyek az adományokból származnak, vagy azzal kapcsolatosak, békés tárgyalások útján rendeződnek. Ha ezek a tárgyalások a megbeszélésektől számított 10 naptári napon belül nem érnek el sikeres eredményt, a továbbiakban ezt az illetékes bíróságok rendezik.

A weboldal Általános Szerződési Feltételeit, valamint az online adományokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket a felhasználó teljes ismeretében fogadja el, az adományozás folyamata magába foglalva ezen feltételek azonnali és teljes elfogadását.

A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával a felhasználó teljes felelősséget vállal e kockázatokért.

7. Záró rendelkezések

a. Adományozási módszerek

• online adományok közvetlenül az oldalról az Europayment szakszolgálat révén;

• Közvetlen adományok a Yuppi Tábormozgalom Egyesület számláira az OTP Bank-nál, CUI: 29368257:

RON – számla RO 69 OTPV 2000 0057 8485 RO 01,

EURO – számla RO 26 OTPV 2000 0057 8485 EU 01,

HUF – számla RO 73 OTPV 2000 0057 8485 HU 01.

b) Minden felhasználó köteles betartani a hatályos törvényeket.

c) A jelen Általános Szerződési Feltételek bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatók.

Hogyha az átutalás sikeres volt, a következő ablakban megköszönjük az adományát, valamint további fontos információkról részesítjük a műveletről. Ezeket az információkat e-mailben is továbbítjuk Önnek.

Ha a tranzakció sikeres volt, a következő oldalon egy köszönjük az adományát üzenetet fog kapni, az adománnyal kapcsolatos információkat e-mailen küldjük. Bankkártyás fizetések esetén az utalás azonnal feldolgozásra kerül.