• .

  Yuppi táborok - varázslatos napok az onkológiai, diabéteszes és más autoimmun betegséggel élő gyerekek és fiatalok számára! 

  .

 • Do good with Yuppi Goodies!

  A Yuppi Goodies kollekció közelebb hozza hozzád a tábort! 

  A kollekció darabjai által - pólók, szatyrok, kapucnis felsõk, határidõnaplók, csészék, stb - neked is lehet egy darabkád a Yuppiból, amit sok szeretettel használhatsz.

 • Yuppi Online Adventure

  Autumn Games with Little Prince and the Fox

  Jelentkezz a legújabb online kalandra! 

MI A YUPPI TÁBOR?

A Yuppi Tábor azt a lelkileg és fizikailag biztonságos környezetet bíztosítja táborozói számára, melyben megfeledkezhetnek a hétköznapokról, akaratlanul és önfeledten mosolyoghatnak. A sok mosolygás közben kiderül, hogy talán a betegség csak skatulya. Gyógyító nevetés ez a Yuppi Tábor célja! A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre az onkológiai vagy autoimmun betegséggel küzdő gyerekek és kamaszok ingyenes táboroztatására.

Adományozz

Az adományozásnak több különböző módját választhatja. A csekély, de nekünk igen fontos összegektől egészen a nagyvonalúig szeretettel fogadjuk adományát. Kérjük, olvassa el alább az adományozási formákat, hogy az önnek legmegfelelőbb megoldást választhassa ki.
Tovább olvasom

Önkéntesség

Legyél te is Yuppi Manó, legyél te is önkéntes táborainkban! Táborainkat lelkes fiatalokból álló önkéntes csapat szervezi, készíti elő és vezeti, van köztük orvos, mérnök, fizikus, informatikus, filozófus, újságíró, projekt-koordinátor, tréner, katona. Minden táborunk egy igazi nagy kaland.
Tovább olvasom

Támogass

Legyen Ön is a fő-támogatónk, támogatónk, partnerünk vagy szponzorunk! Támogassa az Ön vállalkozása is a Yuppi élményterápiás táborokban résztvevő gyerekeket!
Tovább olvasom

2011 óta táborozó gyerekeink, önkénteseink és táboraink száma egyre csak nő!

Csatlakozz!
0

gyereket fogadtunk élményterápiás táborainkba

0

önkéntes segítette a gyerekek biztonságos, vidám és élménydús táborozását

0

élményterápiás tábort szerveztünk

Táborok

Táboraink rákbeteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyerekeknek és kamaszoknak szólnak.

DIABÉTESZES GYEREKEKNEK ÉS KAMASZOKNAK

Idén nyáron is lesz diabétesszel élő gyerekeknek és kamaszoknak (6 és 18 év között) szóló táborunk! 

Testvér Tábor

Idén először lesz Testvér Táborunk, amely rákbeteg vagy autoimmun betegségben szenvedő 6 és 18 év közötti gyerekeknek és fiataloknak, illetve testvéreiknek szól. 

CSALÁDI TÁBOR

Az idei Családi Táborunkba rákbeteg vagy autoimmun betegségben szenvedő 0 és 7 év közötti gyerekeket és családjaikat várjuk. Ugyanakkor, az ősz folyamán lesz még egy családi rendezvényünk, a Családi Hétvége, amely krónikus beteg 0 és 18 év közötti gyerekeknek és családjaiknak szól. 

Önkénteskedj!

Fedezd fel önkéntességi lehetőségeinket és a többi Yuppi manóval együtt rajzolj szivárványt a gyerekek egére!

Gyerekszáj

Partenerek