Vreau să fiu voluntar!

Vreau să fiu voluntar!

Mă înscriu!

Salut!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ai decis să devii voluntar Yuppi! Ne bucurăm!

Vrem să ne asigurăm că ai citit secțiunea Voluntariatul Yuppi fiindcă vrem să fim eficienți și astfel nu vom relua în detaliu informațiile de acolo smile. Ai citit? Ești informat cu privire la tipurile de voluntari din tabără, precum și cu privire la sesiunile obligatorii de formare?

Bun! Să mergem mai departe! smile

Înainte de a da click pe butonul Mă înscriu! și de a completa formularul propriu-zis de înscriere, trebuie să știi câteva lucruri importante despre cum poți deveni voluntar în taberele Yuppi, pe care ți le spunem mai jos.

 


Ce trebuie să știi înainte de înscriere

Condiții de eligibilitate

Dacă vrei să devii voluntar în taberele Yuppi, după înscriere vei participa la o selecție pe baza mai multor criterii, însă următoarele condiții sunt obligatorii: 

  • La sfârşitul perioadei de înscriere vei avea cel puţin 20 de ani;
  • Vei participa înaintea taberei la trainingul pentru voluntari și sesiunea de formare înaintea taberei; dacă optezi pentru rolul de Amic de Cățărat, atunci vei participa și la un training special. Pentru toate informațiile legate de traininguri citește, te rugăm, informațiile din secțiunea Formare;
  • Poți fi prezent pe tot parcursul taberei, implicit şi zilele    dinaintea taberei pentru pregătire şi închiderea de după.  Pentru informații despre perioadele taberelor citește și secțiunea Tabere
  • Îți place să te joci și să comunici cu copiii și cu tinerii,  ești dispus să faci eforturi smile în tabără pentru buna lor  dispoziţie.

 

Documente necesare

Dacă doreşti să te înscrii pentru a deveni voluntar într-una din tabere, atunci pe parcursul procedurii de înscriere vei avea nevoie de:

  • un curriculum vitae (în format electronic)
  • o copie a cărții de identitate sau a paşaportului (în format electronic)
  • o fotografie cu tine, în versiune digitală
  • buletinul sanitar-completat online după un model dat

Te-ai înscris! Ce urmează?

După ce se încheie perioada de înscriere, te anunţăm în e-mail despre data unui interviu personal.

În taberele noastre se înscriu foarte mulţi voluntari, şi trebuie să luăm în evidenţă mai multe criterii. La finalul perioadei de interviuri te vom anunţa dacă ai intrat în tabăra noastră.