Vreau să fiu voluntar!

Vreau să fiu voluntar!

Mă înscriu!

Salut!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ai decis să devii voluntar Yuppi! Ne bucurăm!

Vrem să ne asigurăm că ai citit secțiunea Voluntariatul Yuppi fiindcă vrem să fim eficienți și astfel nu vom relua în detaliu informațiile de acolo smile. Ai citit? Ești informat cu privire la tipurile de voluntari din tabără, precum și cu privire la sesiunile obligatorii de formare?

Bun! Să mergem mai departe! smile

Înainte de a da click pe butonul Mă înscriu! și de a completa formularul propriu-zis de înscriere, trebuie să știi câteva lucruri importante despre cum poți deveni voluntar în taberele Yuppi, lucruri pe care ți le spunem mai jos.

 


Ce trebuie să știi înainte de înscriere

Condiții de eligibilitate

Dacă vrei să devii voluntar în taberele Yuppi, după înscriere vei participa la o selecție pe baza mai multor criterii, însă următoarele condiții sunt obligatorii: 

  • La sfârşitul perioadei de înscriere vei avea cel puţin 20 de ani;
  • Vei participa înaintea taberei la trainingul pentru voluntari și sesiunea de formare înaintea taberei; dacă optezi pentru rolul de Amic de Cățărat, atunci vei participa și la un training special. Pentru toate informațiile legate de traininguri citește, te rugăm, informațiile din secțiunea Formare;
  • Poți fi prezent pe tot parcursul taberei, implicit şi zilele    dinaintea taberei pentru pregătire şi închiderea de după.  Pentru informații despre perioadele taberelor citește și secțiunea Tabere
  • Îți place să te joci și să comunici cu copiii și cu tinerii,  ești dispus să faci eforturi smile în tabără pentru buna lor  dispoziţie.

 

Pași de înscriere

Dacă doreşti să te înscrii pentru a deveni voluntar într-una din tabere, atunci urmează următorii pași:

1. Apasă mai sus butonul verde "Mă înscriu"  - acesta te va duce la platforma noastră de înscriere
2. Înregistrează-te prin crearea unui user pe platforma de înscriere, activează-l prin linkul primit pe e-mailul tău
3. Completează secțiunea "Date Personale"
4. Completează fișierul de înscriere în secțiunea "Înregistrare"

Te-ai înscris! Ce urmează?

Termen-limită înscriere: 1 aprilie 2020.

După ce se încheie perioada de înscriere, te anunţăm prin e-mail despre data unui interviu personal.

În taberele noastre se înscriu foarte mulţi voluntari şi trebuie să luăm în evidenţă mai multe criterii. La finalul perioadei de interviuri te vom anunţa dacă ai intrat în tabăra noastră.