Voluntariat în tabară

Tipuri de voluntari în tabără

La Yuppi, voluntarilor le spunem Amici deoarece în timpul activităților ei devin prietenii cei mai buni ai copiilor, adolescenților și chiar ai părinților după care, ei rămân pentru totdeauna așa în inima și în amintirile lor. 

Te invităm să descoperi mai jos tipurile de voluntariat Yuppi, alege care ți se potrivește cel mai bine și alătură-te veselei noastre familii!

 

Amicii din Timpul Anului

Amicii din timpul anului sunt voluntarii din spatele cortinei care oferă ajutor în munca echipei de organizare pe tot parcursul anului. Descoperă rolurile aici: https://bit.ly/3cZHMu9


Vreau să fiu voluntar!

Amicii de la Activitățile Online

În cadrul activităților Yuppi Online, Amicii se alătură copiilor și adolescenților pentru a oferi experiențe memorabile din două roluri: Amic-Gazdă Online și Amic de Joacă Online. Având în vedere că această activitate se desfășoară online, Amicii au nevoie de conexiune stabilă la internet și cunoștințe tehnice generale, utilizare Zoom, Facebook, trebuie să știe să descarce imagini realizate de participanți și să le încarce pe o altă platformă. Descoperă rolul cel mai potrivit pentru tine aici: https://bit.ly/3rcEXLn


Vreau să fiu voluntar!

Amicii din cadrul Taberelor:

În taberele Yuppi există 3 tipuri de rol pentru care te poți înscrie, Amic-Gazdă, Amic de Joacă și Amic Medical. Indiferent de rolul ales, în cadrul taberelor, fiecare Amic este acolo să ofere copiilor, tinerilor și familiilor experiențe memorabile din care să își ia energie, încurajare și entuziasm pentru toată viața. 

 


Vreau să fiu voluntar!