Tabără familii

Tabără familii

💕 Dragii noștri,

Cerul, copacii, lacul, zâmbetele. Jocurile, soarele, prieteniile. Ne e dor și nouă de toate lucrurile frumoase din taberele Yuppi de la Șăulia. În același timp, trăim o perioadă extrem de dificilă, al cărei final nu îl cunoaștem, iar prioritatea noastră principală dintotdeauna - siguranța copiilor, a familiilor lor, a voluntarilor, a echipei de organizare, a partenerilor noștri - este decisivă și esențială.

În consecință, în situația actuală am decis ca în acest an taberele Yuppi să se desfășoare exclusiv online. Am început să le construim și să ne entuziasmăm. Ne bucură faptul că vom duce terapia prin experiență în casele mai multor copii bolnavi cronic - foarte vulnerabili în acest context și în casele familiilor lor. Vom fi din nou împreună și ne va fi puțin mai ușor să trecem prin această perioadă plină de incertitudine.

Vom reveni curând la voi - copii, părinți, voluntari, medici, donatori, sponsori, parteneri, prieteni - cu informații detaliate despre planurile pentru tabere. Dorim să fim și de acum înainte, împreună, parte a poveștii Yuppi, iar pentru a putea organiza taberele online vom avea nevoie de ajutorul vostru, al întregii familii Yuppi.

Până atunci vă invităm să rămâneți aproape fiindcă în această perioadă de distanțare socială dorim să contribuim și noi, cu ce știm mai bine, la a face viața celor din jur mai ușoară, astfel că vă pregătim câteva activități online relaxante și vesele în săptămânile următoare.

Ne revedem curând!

Vă îmbrățișăm virtual!

​