Sprijină Yuppi Camp cu 3,5% din impozitul tău!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate. - Redirecționează, fără costuri suplimentare, 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2019 pentru a ne ajuta să oferim tuturor copiilor și tinerilor cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune experiențe de cea mai bună calitate.  Începând cu acest an există și opțiunea de a redirecționa către Yuppi Camp pentru 2 ani consecutivi fără a mai fi nevoie recompletarea unui formular în anul viitor.

Cum procedezi?

Dacă vrei să contribui la zâmbetele copiilor cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune și vrei să ajuți la organizarea taberelor gratuite oferite de Yuppi Camp, ne poți ajuta urmând pașii de mai jos:

  1. Completează cu datele tale personale formularul 230 (dacă ești salariat sau pensionar, iar dacă ești PFA, citește și penultimul paragrafși bifează căsuța corespunzătoare opțiunii privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani.
 • Datele noastre de identificare sunt următoarele:

  Denumire: Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

  CUI: 29368257

  Cont bancar: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01 

  1. Depune formularul la registratura organului fiscal de care aparții (Administrația Finanțelor Publice) sau trimite-l prin poștă cu confirmare de primire până pe data de 25 mai 2021.

    

  1. Dacă nu poți depune sau trimite tu însuți formularul, ia legătura cu noi (donate@yuppicamp.ro sau 0040-747283845) și vom încerca să te ajutăm în cel mai scurt timp posibil.

  Dacă ești PFA, completează cu datele Yuppi (vezi datele mai sus), direct pe websiteul ANAF, declarația unică privind impozitul pe venit. Declarația accesibilă de la butonul de mai jos e doar cu titlu ilustrativ.

  Îți mulțumim în avans pentru efortul tău, fiecare formular completat și depus ne ajută să primim tot mai mulți copii în taberele noastre terapeutice!