Susține Yuppi

 • Persoană fizică
 • Companie

Sprijin financiar

Inițiativa noastră vine în ajutorul copiilor și a tinerilor bolnavi din comunitatea noastră și a ta. Credem că o comunitate trebuie să fie atentă la membrii săi, dar și dispusă și capabilă să sprijine astfel de proiecte. Prin donația făcută, poți ajuta copiii și tinerii din vecinătatea ta, din orașul tău, să participe la o tabără plină de experiențe frumoase, cu valoare terapeutică.

 • Donație card bancar

 • Donație lunară

 • Transfer bancar

Dacă vrei să donezi pentru taberele Yuppi direct de pe site-ul nostru, urmărește pașii de mai jos:

 • Apasă butonul „Donează”, aflat în colțul din dreapta-sus al paginii.

 • Introdu datele tale personale în formularul de donații de pe ecran.

 • Introducerea datelor personale se face printr-o conexiune criptată, astfel că informațiile furnizate de tine vor fi tot timpul în siguranță.

  Alege metoda de plată dorită și confirmă datele, apăsând „Pasul următor”.

Adresa de e-mail furnizată în formular este foarte importantă: toate informațiile legate de donația ta vor fi transmise prin e-mail. O adresă incorectă încetinește mult întregul proces de donație. Mai mult decât atât, în cazul furnizării unei adrese de e-mail incorecte, Asociația Mișcare de Tabără Yuppi și Europayment Services nu vor putea să te contacteze și să te informeze asupra stării donației tale.
 • Alege suma cu care dorești să ne sprijini eforturile și introdu datele cardului de credit sau debit

 • Dacă ai ales metoda de plată prin „Card debit/credit”, este necesar să completezi un formular cu datele cardului tău.

  Dacă tranzacția a fost reușită, următoarea pagină îţi mulțumește pentru donaţia făcută, oferindu-ţi informații despre aceasta. De asemenea, informațiile privitoare la donație îţi vor fi transmise prin e-mail

  În cazul plăților realizate prin card bancar, tranzacția este procesată imediat.

   Termeni și condiții pentru donațiile online


Pentru plata cu carduri Visa și MasterCard este folosit sistemul „3-D Secure”, care asigură online același nivel de securitate ca în cazul unor plăți realizate la bancomat sau fizic, la comerciant. Sistemul „3-D Secure” asigură faptul că nicio infomație legată de cardul tău nu este stocată, pentru niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Europayment Services, acestea fiind introduse direct în sistemele Visa sau Mastercard.

Ce este donaţia prin debit direct?


 • Donaţiile prin debit direct sunt o formă de donaţie repetitivă şi constantă, prin care donatorul se angajează să plătească lunar o suma fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea donatorului.

  Debit Direct pentru cauze sociale nu e foarte diferit de Debit Direct pentru a-ți plăti rata la bancă sau factura la electricitate. Dacă vrei să susții pe termen lung o organizație, nu trebuie decât să îi ceri băncii să îi direcționeze lunar (când îți intră salariul, de exemplu) o sumă stabilită de tine. Poți oricând întrerupe donația, dacă dintr-un motiv sau altul nu mai vrei sau nu mai poți să o faci.

La ce bancă trebuie să am cont ca să pot dona?


 • Băncile partenere sunt: Banca Comercială Română, BRD Groupe Societé Generale, Banca Transilvania, ING Bank, UNICREDIT Țiriac Bank, RAIFFEISSEN Bank.

De ce să donez prin debit direct?


 • Cel mai bun mod de a sprijini organizația preferată pe termen lung este donația recurentă prin Debit Direct. Aceasta oferă siguranță pe termen lung organizației prin mai multe donații mici, dar regulate și reprezintă  o metodă  sigură – sub controlul absolut al donatorului – simplă și gratuită: băncile nu percep comision pentru  sumele virate prin Debit Direct organizațiilor.

  Parteneriatul stabilit cu organizația pe care dorești să o sprijini prin mandatul de Debit Direct îți oferă posibilitatea unei relații de durată cu aceasta, îți permite să cunoști mai bine activitatea acesteia, să fii recunoscut ca donator recurent și să ai acces la o comunitate activă care se dedică realizării unor schimbări reale în societate pe termen lung.

Ce trebuie să fac ca să donez acum prin debit direct?


 • Sună sau trimite un e-mail, 0747283845, donate@yuppicamp.ro, şi cu ajutorul nostru, vei completa 2 formulare simple şi de luna viitoare vei fi deja susţinătorul nostru. Cu 15 RON pe lună, ne poți ajuta să le dăruim copiilor din taberele noastre experiențe terapeutice de calitate, momente de neuitat și o mulțime de noi prieteni.

  Este important să știi că ai posibilitatea oricând să mărești, să scazi sau să întrerupi donația prin Debit Direct, în funcție de schimbările din bugetul și prioritățile tale!

  Pentru mai multe informații, vizitează pagina dedicată donațiilor prin Debit Direct a Asociației pentru Relații Comunitare, partenerul nostru de bază.

   

   

Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal


 • In baza autorizaţiei emise de A.N.S.P.D.C.P., înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 33239, Asociaţia MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (nume şi prenume, semnatură, telefon/fax, adresă, email, date bancare, cod numeric personal, seria şi numărul actului de identitate) prin mijloace automatizate şi manuale, cu scopul colectării de donaţii prin intermediul Programului de donaţii, Debit Direct.

  Vă informam că potrivit Legii 677/2001, nu sunteţi obligat/ă să furnizaţi datele dumneavoastră personale, acestea fiind necesare înscrierii în Programul de donaţii prin Debit Direct şi operatiilor ce se vor efectua ulterior. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a efectua donația în beneficiul Asociatiei MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI în ceea ce priveşte Programul de donaţii prin Debit Direct.

  Informaţiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator şi sunt comunicate numai partenerilor contractuali din cadrul Programului de donaţii prin Debit Direct, Asociatiei pentru Relatii Comunitare şi băncilor – parteneri contractuali ai Asociaţiei MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI.

  Conform Legii nr. 677/2001, aveţi dreptul de a accesa, de a interveni asupra datelor dumneavoastră şi de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, conducerii asociatiei MIŞCARE DE TABĂRĂ YUPPI la adresa de email: donate@yuppicamp.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


  LASZLO ZSUZSA
  Preşedinte

Poți sprijini eforturile noastre donând prin transfer bancar direct de acasă prin internet banking sau vizitând una dintre filialele OTP Bank. Donația poate fi făcută în RON, HUF sau EURO.

Datele bancare ale asociației noastre sunt:

 

 • Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

  IBAN:

  EUR: RO 26 OTPV 2000 0057 8485 EU 01

  HUF: RO 73 OTPV 2000 0057 8485 HU 01

  RON: RO 69 OTPV 2000 0057 8485 RO 01

  SWIFT: OTPV ROBU

  OTP Bank, Cluj Napoca

  Te rugăm să scrii pe ordinul de plată adresa ta de email pentru a putea să îți confirmăm primirea donației și pentru a te ține la curent cu activitățile noastre.

  În cazul în care dorești să ne sprijini cu o donație directă pe bază de chitanță, te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul 0747283845 pentru a stabili o întâlnire cu un reprezentant al asociației noastre.

  În cazul plăților realizate prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului Asociației cu suma transferată, transferul propriu-zis fiind astfel decalat cu 2-4 zile, de la caz la caz.

În cazul plăților realizate prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului Europayment Services cu suma transferată, transferul propriu-zis fiind astfel decalat cu 2-4 zile, de la caz la caz.

Alte posibilităti

 • Evenimente

 • 2%

 • ​Donații​ ​materiale

Îți dorești să schimbi viața copiilor cu boli cronice din taberele noastre într-un mod activ? Începe acum! Alătură-te unei echipe de caritate făcând ceea ce te pasionează, sau … crează-ți propria echipă de suporteri Yuppi cu o idee originală. Yuppi și Galantom.ro îți pun la dispoziție tot ce ai nevoie. Alege opțiunea care ți se potrivește și contactează-ne cât mai curând!

Dacă vrei să strângi fonduri pentru copiii cu boli cronice din taberele Yuppi, vei avea posibilitatea să înveți multe lucruri noi despre domeniul non-profit, despre fundraising și despre multe alte lucruri legate de activitatea Yuppi. Îți poți dedica reușitele unei cauze care să te însuflețească și, la fel de important, poți face parte din Echipa de Galantomi Yuppi. La noi, fundraising-ul este un joc de echipă.

 • Aleargă!
 • Înoată!
 • Dăruiește ziua ta!
 • Dăruiește dansul miresei!
 • Ideile tale de eveniment

Aleargă!

Echipa de sportivi caritabili Yuppi, de la Maratonul Internațional din Cluj, a fost inițiată în 2015 de către un tânăr care a dorit ca pasiunea lui să schimbe viețile tinerilor care suferă de boli cronice. În acel an, a alergat singur pentru a sprijini taberele terapeutice Yuppi. Citește aici care a fost motivația lui.   
În 2016, s-a format prima echipă Yuppi, compusă din 10 voluntari și susținători Yuppi, care au alergat în total peste 250 de km pentru tinerii din taberele noastre. Îi găsești aici
2017 ne-a dăruit o echipă de 24 de alergători dedicați, care și-au depășit limitele în cadrul maratonului pentru a oferi suport noii tabere terapeutice pentru familiile cu un copil mic diagnosticat cu o boală oncologică – prima tabără de acest profil din România. http://yuppicamp.galantom.ro/maraton2017 și yuppicamp.galantom.ro/ninacostiuc
Mulțumim tuturor celor care au alergat pentru noi și tuturor susținătorilor noștri care ne-au ajutat să mărim echipa an de an!
În 15 aprilie va avea loc Maratonul Internațional 2018 în Cluj, ediția a VIII-a. Vino în echipa noastră! Înscrie-te prin formularul nostru sau contactează-ne la telefon 0747283845, până cel târziu în 10 martie. Te așteptăm cu experiențe de neuitat!


Înoată!

Îți place să înoți? Vino alături de echipa noastră dinamică de înotători pentru cauze sociale și participă la un eveniment caritabil organizat anual pentru a susține eforturile voluntarilor din taberele noastre!

Poți participa în Oradea https://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon  sau Târgu Mureș http://www.swimathon.ms/ în echipele formate deja în decursul ultimilor patru ani sau poți alege un alt oraș unde se organizează acest eveniment și să găsești prieteni cu care să formezi o echipă nouă:  București, Iași, Bacău, etc. Oricare variantă ai alege, experiența Swimathon este unică!

Înscrie-te acum prin formularul nostru și te vom contacta cât de curând cu toate informațiile și tot sprijinul de care ai nevoie. Înoată și oferă zâmbete vindecătoare copiilor cu boli cronice!


Dăruiește ziua ta!

Susține copiii din Taberele Yuppi într-un mod inedit! Dacă ai primit deja tot ce îți dorești în anii trecuți, de aniversarea ta, în acest an poți primi cel mai frumos cadou – zâmbete de copil, dăruindu-ți ziua de naștere acestora.

Dacă aniversarea ta se aproprie și vrei să o faci de neuitat, înscrie-te pentru a-ți dărui ziua de naștere printr-un email la adresa donate@yuppicamp.ro, înainte cu cel puțin 2 săptămâni de aniversarea ta și vei primi toate informațiile și sprijinul de care ai nevoie.

Fii galantom pentru Yuppi și colorează-ți aniversarea cu zâmbete de copil!


Dăruiește dansul miresei!

Nunta ta se apropie și vrei ca bucuria și zâmbetul tău să fie contagios, să ajungă pe fețele copiilor cu boli cronice? Dăruiește dansul miresei Taberei Yuppi!

Dansează, zâmbește și oferă experiențe de neuitat prin nunta ta!

Înscrie-te acum la adresa de email donate@yuppicamp.ro și vom împărtăși cu tine din experiența mirilor care au ales să ne dăruiască dansul miresei.


Evenimente sportive proprii

Vrei să alergi, să pedalezi, să înoți sau să participi la un eveniment sportiv din țară sau străinătate, individual sau cu prietenii tăi și să dedici efort copiilor din taberele noastre?

Contactează-ne cu cel puțin o lună înainte de eveniment și te vom susține pas cu pas.


Inițiative artistice

Dacă pictezi, cânți, coși sau te pasionează fotografia sau teatrul, poți susține eforturile voluntarilor Yuppi prin evenimente proprii dedicate copiilor din taberele noastre. Poți organiza o expoziție, un concert sau spectacol, o seară creativă cu tentă caritabilă, exersându-ți talentul și strângând fonduri pentru taberele noastre. Bineînțeles, vei avea sprijinul și susținerea noastră pe tot parcursul organizării și derulării evenimentului.

Scrie-ne acum despre inițiativa ta și vei deveni unul dintre galantomii Yuppi!


Bake sale

Îți place să gătești și să împarți bucatele delicioase cu prietenii tăi? Acum poți să o faci în beneficiul copiilor cu boli cronice din taberele Yuppi! Poți să organizezi o cină specială acasă, un prânz la birou sau facultate, sau pur și simplu să faci acadele, prăjituri sau torturi pe care să le împarți cu prietenii tăi, pentru o cauză bună.

Întreabă-ne cum, scriindu-ne cât mai curând la adresa donate@yuppicamp.ro.


Am altă idee caritabilă!

Ai o idee genială și vrei să o pui în practică ajutând copiii cu boli cronice din taberele noastre? Poți să o faci acum, vom fi alături de tine! Împărtășește cu noi ideile tale acum pe email donate@yuppicamp.ro.


Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate.

Cum procedezi?

Dacă vrei să contribui la zâmbetele copiilor cu diabet, boli oncologice sau autoimune și vrei să ajuți la organizarea taberelor gratuite oferite de Yuppi, ne poți ajuta urmând pașii de mai jos:

  1. Completează cu datele tale personale formularul 230 (dacă ești salariat sau pensionar). Dacă ești PFA, citește penultimul paragraf.
 • Datele noastre de identificare sunt următoarele:

  Denumire: Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

  CUI: 29368257

  Cont bancar: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01 

  1. Depune formularul la registratura organului fiscal de care aparții (Administrația Finanțelor Publice) sau trimite-l prin poștă până pe data de 15 martie 2019 (data poștei).
  1. Dacă nu poți depune sau trimite tu însuți formularul, ia legătura cu noi (donate@yuppicamp.ro) și un poștaș Yuppi îl va prelua în cel mai scurt timp.

  Dacă ești PFA, completează cu datele Yuppi (vezi datele mai sus), direct pe websiteul ANAF, declarația unică privind impozitul pe venit. Declarația accesibilă de la butonul de mai jos e doar cu titlu ilustrativ.

  Îți mulțumim în avans pentru efortul tău, fiecare formular completat și depus ne ajută să primim tot mai mulți copii în taberele noastre terapeutice!

   


Doresc​ ​să​ ​sprijin​ ​Yuppi​ ​cu​ ​strângerea​ ​formularelor

Ai prieteni, cunoștințe colegi sau membri ai familiei pe care îi poți convinge să doneze pentru Yuppi? Noi te răsplătim cu recunoștința noastră și a copiilor din tabere, dar și cu produse marca Yuppi.

Dacă aduni mai multe formulare completate, vei câștiga:

Premiul 3 – o cană Yuppi (10 formulare completate și colectate)

Premiul 2 – un recipient pentru cafea Yuppi (20 de formulare completate și colectate)

Premiul 1 – un tricou Yuppi (30 de formulare completate și corectate).

Știi vreo firmă în cadrul căreia am putea să prezentăm această oportunitate de finanțare?

Trimite-ne un e-mail la  donate@yuppicamp.ro. Noi vom asigura prezentarea, materialele de promovare și toate explicațiile necesare pentru direcționarea celor 2% din impozitul pe venit către taberele noastre.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați telefonic la numărul 0747283845 sau prin e-mail  donate@yuppicamp.ro.

La Yuppi, credem că proiectele sociale pot crește și își pot păstra standardele ridicate cu ajutorul fiecărui membru al comunității. Dorim să le oferim cât mai multor copii și tineri posibilitatea de a participa în taberele Yuppi. Dorim, în același timp, să le asigurăm tuturor ateliere și activități de grup de înaltă calitate. Pentru a le asigura participanților din taberele noastre cele mai bune experiențe terapeutice, avem nevoie de multe obiecte, echipamente și unelte speciale. Pe lângă suportul financiar, poți contribui la bunul mers al taberelor gratuite Yuppi și cu donații în produse.

arcuri, săgeți, protecții de antebraț

Echipament magie (cărți de joc, cilindru de magician, accesorii pentru magicieni)

 • costume de personaje (personaje din povești, filme, animații)
 • accessorii haioase (pălării, peruci, măști)
 • cariocă pictură pe față
 • instrumente muzicale
 • tuburi de percuție acordate (Boomwhackers)
 • benzi adezive de diferite dimensiuni
 • foarfeci, cuttere
 • foi și cartoane albe și colorate de orice dimensiune, foi gumate
 • echipamente și materiale art & hobby
 • perete de cățărat (montabil și transportabil)
 • echipament special (hamuri de alpinism, căști protectoare, corzi de cățărat, carabiniere)
 • lăzi pentru sticle
 • slackline
 • gem și iaurt dietetic
 • biscuiți de casă (simpli), sucuri de fructe (cutii de 200 ml)
 • lapte UHT, lapte UHT fără lactoză
 • cafea
 • zahăr, îndulcitor
 • pahare și farfurii din hârtie

Aparate foto

 • palete de badminton, masă și/sau palete de ping-pong
 • mingi de toate felurile și dimensiunile
 • masă de mini-fotbal
 • baloane
 • memory stickuri
 • harddisk-uri externe
 • distrugător de documente
 • suport flipchart
 • laptop
 • papetărie (foi A4 albe și colorate, foi flipchart, post-it uri, foarfeci, cuttere, folii, dosare, bibliorafturi, folie de laminat)

Acumulator/baterie pentru gardul electric (9V, 75Ah)

Servicii transport persoane și echipamente

Unul dintre visele noastre este să avem propria noastră locație. Dacă cunoști o locație de tabără sau un teren potrivit nevoilor noastre, te rugăm să ne contactezi pe adresa noastră de birou office@yuppicamp.ro 

Telefon

0747283845

Mail

Sprijin financiar

Inițiativa noastră vine în ajutorul copiilor și a tinerilor bolnavi din comunitatea noastră și a ta. Credem că o comunitate trebuie să fie atentă la membrii săi, dar și dispusă și capabilă să sprijine astfel de proiecte. Prin donația făcută, poți ajuta copiii și tinerii din vecinătatea ta, din orașul tău, să participe la o tabără plină de experiențe frumoase, cu valoare terapeutică.

 • Sponsorizare prin card bancar

 • Donație lunară

 • Transfer bancar

Sprijinul companiei tale este important pentru noi și copiii din taberele noastre. Ne ajută să schimbăm vieți!

Dacă dorești să ne susții printr-o sponsorizare cu cardul bancar direct de pe site-ul nostru, urmează pașii de mai jos:

    1. Descarcă, completează și scanează contractul de sponsorizare aflat în josul acestei pagini, trimite-ne contractul scanat la adresa de email: donate@yuppicamp.ro

     Sau

     Contactează-ne direct la telefon 0747283845 și te vom asista în procesul de sponsorizare

     2. Apasă butonul „Donează”, aflat în colțul din dreapta-sus al paginii.

     3. Introdu datele companiei în formularul de donație de pe ecran:

    > Introducerea datelor se face printr-o conexiune criptată, astfel că informațiile furnizate vor fi tot timpul în siguranță.

     4. Alege metoda de plată dorită și confirmă datele, apăsând „Pasul următor”.

     5. Alege suma cu care compania dorește să ne sprijine eforturile și introdu datele cardului de credit sau debit

     > Pentru sponsorizarea prin „Card debit/credit”, este necesară completarea unui formular cu datele cardului companiei. Sistemul „3-D Secure” este integrat și asigură online același nivel de securitate ca în cazul unor plăți realizate la bancomat sau fizic, la comerciant.

Sponsorizarea prin card bancar este cea mai rapidă și simplă modalitate de a sprijini taberele Yuppi! Prin contractul de sponsorizare, sponsorizarea se poate deduce din impozitul pe profit datorat statului în funcție de cuantumul acestuia – astfel, compania poate sprijini taberele noastre fără costuri.

Fiecare sponsorizare contribuie la asigurarea continuității taberelor terapeutice gratuite dedicate copiilor cu boli cronice. Mulțumim anticipat pentru sprijinul oferit!

Termeni şi condiţii pentru donaţii online

Fii partenerul nostru și contribuie la sustenabilitatea activităților noastre în următorii ani. Printr-o sponsorizare lunară asiguri continuitatea serviciilor noastre terapeutice gratuite destinate celor care au cea mai mare nevoie de acestea – copiii care suferă de o boală cronică (diabet tip 1, artrită juvenilă sau boli oncologice) și familiile acestora.

Sponsorizare lunară cu cardul bancar al companiei

Începe acum să ne susții eforturile pentru un viitor mai bun, cu o sponsorizare lunară direct de pe cardul bancar al companiei pe care o reprezinți. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru contractul de sponsorizare la telefon, 0747283845, sau apasă butonul donează și selectează opțiunea de donație lunară. Tu decizi pe ce perioadă vrei să ne oferi sprijinul companiei, având posibilitatea de a întrerupe sau suspenda sponsorizarea lunară oricând printr-un simplu telefon la asociație (0747283845) sau banca companiei.

Sponsorizare lunară prin Debit Direct

Sponsorizarea lunară din partea companiei poate fi oferită și prin completarea unui formular de Debit Direct, care va fi depus ulterior de către asociație la banca companiei. Pentru a ne susține astfel, parcurge informațiile de mai jos și contactează-ne.

Ce este sponsorizarea lunară prin debit direct?

 • Sponsorizarea prin debit direct este o formă de sponsorizare repetitivă şi constantă, prin care compania pe care o reprezinți are posibilitatea de a sprijini organizația noastră pe termen lung cu o sumă fixă, prin debitarea automată a contului, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea ta.

Debit Direct pentru cauze sociale nu e foarte diferit de Debit Direct pentru a plăti facturile comapniei la utilități sau rata pentru un împrumut. Această metodă oferă posibilitatea susținerii pe termen lung a asociației noastre, cu posibilitatea de întrerupere imediată a sponsorizării în cazul în care, din motive obiective, compania nu mai poate poate să ne susțină.

De ce să susțin taberele Yuppi prin debit direct?

 • Cel mai bun mod de a sprijini organizația noastră pe termen lung este sponsorizarea recurentă prin Debit Direct sau card bancar. Aceasta oferă siguranță pe termen lung organizației prin mai multe sume mici, dar regulate și reprezintă  o metodă  sigură – sub controlul absolut al companiei – simplă și gratuită: băncile nu percep comision pentru  sumele virate prin Debit Direct organizațiilor.

Parteneriatul companiei tale cu organizația noastră oferă posibilitatea unei relații de lungă durată cu noi, compania fiind recunoscută ca sponsor recurent, în acelaşi timp primind acces la o comunitate activă care se dedică realizării unor schimbări reale în societate pe termen lung.

Ce trebuie să fac ca să susțin taberele Yuppi prin debit direct?

 • Contacteaz-o pe Laszlo Zsuzsa, președintele executiv al organizației noastre: 0747283845, donate@yuppicamp.ro. Cu ajutorul ei, vei completa 2 formulare simple şi de luna viitoare poți fi deja partenerul noastru în excelență! Ne poți ajuta să le dăruim copiilor din taberele noastre experiențe terapeutice de calitate, momente de neuitat și o mulțime de noi prieteni.

Pentru mai multe informații, vizitează pagina dedicată donațiilor prin Debit Direct a  Asociației pentru Relații Comunitare, partenerul nostru profesional.

Fiecare sponsorizare contează, ajutându-ne să aducem zâmbete pe fețele a tot mai mulți copii cu boli cronice!

 

Susține taberele noastre printr-o sponsorizare clasică prin transfer bancar. Poți să o faci prin Internet banking sau direct la bancă. Contribuie la eforturile noastre în beneficiul copiilor cu boli cronice.

Dacă dorești să ne susții printr-o sponsorizare prin transfer bancar, urmează pașii de mai jos:

    1. Descarcă, completează cu datele firmei și scanează contractul de sponsorizare aflat în josul acestei pagini, trimite-ne contractul scanat la adresa de email: donate@yuppicamp.ro

     Sau

     Contactează-ne direct la telefon 0747283845 și te vom asista în procesul de sponsorizare

     2. Transferă suma și valuta dorită prin Internet banking sau direct la bancă în unul din conturile noastre:

EUR: RO 26 OTPV 2000 0057 8485 EU 01

HUF: RO 73 OTPV 2000 0057 8485 HU 01

RON: RO 69 OTPV 2000 0057 8485 RO 01

Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

SWIFT: OTPV ROBU

OTP Bank, Cluj Napoca

În cazul plăților realizate prin transfer bancar, procesarea sponsorizării se va face doar după confirmarea creditării contului nostru cu suma transferată, transferul propriu-zis fiind astfel decalat cu 2-4 zile, de la caz la caz.

 • Susținând eforturile noastre, devii parte a comunității de susținători Yuppi și ne ajuți să schimbăm vieți!

 

Alte posibilităti

 • Inițiative corporative

 • ​Donații​ ​materiale

Echipa ta are nevoie de un team-building sau vrei să folosești metode de CSR inedite în compania pe care o reprezinți? Implică-ți echipa în evenimente caritabile în beneficiul cauzei noastre. Poți alege unul din evenimentele la care participăm an de an sau să vii cu o idee nouă :) iar apoi contactează-ne!

 

 

 • Sport
 • Evenimente corporative speciale

Echipă de maratoniști

Alergăm la Maratonul Internațional din Cluj pentru copiii din taberele Yuppi încă din 2015. 2017 ne-a dăruit o echipă de 24 de alergători dedicați, care și-au depășit limitele în cadrul maratonului pentru a oferi suport noii tabere terapeutice pentru familiile cu un copil mic diagnosticat cu o boală oncologică – prima tabără de acest profil din România.  http://yuppicamp.galantom.ro/maraton2017 și yuppicamp.galantom.ro/ninacostiuc

În 15 aprilie va avea loc Maratonul Internațional 2018 în Cluj, ediția a VIII-a. Participă cu echipa companiei tale și le vei oferi experiențe de neuitat și un team-building inedit! Contactează-ne până cel târziu 10 martie la email donate@yuppicamp.ro.

Vino alături de noi cu echipa companiei tale și fă diferența! Noi te vom susține la fiecare pas.

 


Echipă de înotători

Înotăm la Swimathon pentru copiii din taberele Yuppi Cluj pentru copiii din taberele Yuppi încă din 2015. 

Echipa ta este pasionată de înot? Vino alături de înotătorii noștri voluntari ai taberei, înscrie echipa companiei tale și participă la un eveniment caritabil organizat anual pentru a susține eforturile voluntarilor din taberele noastre! Vei oferi echipei tale o experiență de neuitat pentru o cauză bună!

Poți înscrie echipa companiei tale în Oradea https://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon sau Târgu Mureș http://www.swimathon.ms/ în echipele formate deja în decursul ultimilor patru ani sau poți alege un alt oraș unde se organizează acest eveniment:  București, Iași, Bacău, etc. Oricare variantă ai alege, experiența Swimathon este unică pentru tine și echipa ta!

Contactează-ne pe emailul donate@yuppicamp.ro și te vom susține pas cu pas. Înoată și oferă, împreună cu echipa ta, zâmbete vindecătoare copiilor cu boli cronice!

Vino alături de noi cu echipa companiei tale și fă diferența! Noi te vom susține la fiecare pas.


Evenimente sportive proprii

Dacă vrei să organizezi un eveniment propriu sportiv cu scop caritabil, dedicat echipelor companiei tale sau să înscrii echipele la un eveniment sportiv de alergat, ciclism, înot, drumeție, etc., contactează-ne pe email donate@yuppicamp.ro și vom fi alături de tine pe tot parcursul organizării evenimentului. Mobilizează echipa ta și schimbă viețile copiilor care suferă de o boală cronică! 


Procent din vânzări

Vrei să contribui la bunăstarea copiilor din taberele noastre pe termen lung în mod activ? Și să direcționezi o parte din profitul tău copiilor cu boli cronice din taberele noastre? Poți să o faci acum oferindu-ne un procent din încasările tale o zi pe săptămână, o lună pe an, pe anumite produse sau promoții. Contactează-ne pentru mai multe opțiuni pe email donate@yuppicamp.ro 


Evenimente speciale

Compania ta vrea să îi aducă pe Moșu, pe Iepuraș sau Zâna cea Bună pentru copiii din taberele noastre? Poate să o facă pe tot parcursul anului, organizând evenimente interne caritabile. Echipa ta poate să gătească un prânz festiv caritabil pentru colegi, să pregătească globuri de Crăciun împreună, să organizeze o licitație pentru o seară de dans, un concert, o seară creativă sau doar să aibă un borcănel pentru întârzieri. Oricare idee ai alege, oferă distracție echipei tale și implicare într-o cauză bună! Contactează-ne acum pentru idei și detalii la email donate@yuppicamp.ro


Sposorizare materială

Dorim să le asigurăm tuturor participanților noștri ateliere și activități de grup de înaltă calitate. Pentru a oferi experiențe terapeutice de calitate, avem nevoie de echipament special, consumabile și materiale. Pe lângă suportul financiar, poți contribui la bunul mers al taberelor gratuite Yuppi și cu donații în natură: teatru, lucru manual, căţărat, alimentaţie, muzică, sport- activităţi de timp liber, consumabile şi echipamente de birou.

 


La Yuppi, credem că proiectele sociale pot crește și își pot păstra standardele ridicate cu ajutorul fiecărui membru al comunității. Dorim să le oferim cât mai multor copii și tineri posibilitatea de a participa în taberele Yuppi. Dorim, în același timp, să le asigurăm tuturor ateliere și activități de grup de înaltă calitate. Pentru a le asigura participanților din taberele noastre cele mai bune experiențe terapeutice, avem nevoie de multe obiecte, echipamente și unelte speciale. Pe lângă suportul financiar, poți contribui la bunul mers al taberelor gratuite Yuppi și cu donații în produse.

arcuri, săgeți, protecții de antebraț

Echipament magie (cărți de joc, cilindru de magician, accesorii pentru magicieni)

 • costume de personaje (personaje din povești, filme, animații)
 • accessorii haioase (pălării, peruci, măști)
 • cariocă pictură pe față
 • instrumente muzicale
 • tuburi de percuție acordate (Boomwhackers)
 • benzi adezive de diferite dimensiuni
 • foarfeci, cuttere
 • foi și cartoane albe și colorate de orice dimensiune, foi gumate
 • echipamente și materiale art & hobby
 • perete de cățărat (montabil și transportabil)
 • echipament special (hamuri de alpinism, căști protectoare, corzi de cățărat, carabiniere)
 • lăzi pentru sticle
 • slackline
 • gem și iaurt dietetic
 • biscuiți de casă (simpli), sucuri de fructe (cutii de 200 ml)
 • lapte UHT, lapte UHT fără lactoză
 • cafea
 • zahăr, îndulcitor
 • pahare și farfurii din hârtie

Aparate foto

 • palete de badminton, masă și/sau palete de ping-pong
 • mingi de toate felurile și dimensiunile
 • masă de mini-fotbal
 • baloane
 • memory stickuri
 • harddisk-uri externe
 • distrugător de documente
 • suport flipchart
 • laptop
 • papetărie (foi A4 albe și colorate, foi flipchart, post-it uri, foarfeci, cuttere, folii, dosare, bibliorafturi, folie de laminat)

Acumulator/baterie pentru gardul electric (9V, 75Ah)

Servicii transport persoane și echipamente

Unul dintre visele noastre este să avem propria noastră locație. Dacă cunoști o locație de tabără sau un teren potrivit nevoilor noastre, te rugăm să ne contactezi pe adresa noastră de birou office@yuppicamp.ro 

Telefon

0747283845

Mail