TÁMOGASS

 • Magánszemélyeknek
 • Vállalatoknak

Anyagi támogatás

Az adományozásnak több különböző módját választhatja. A csekély, de nekünk igen fontos összegektől egészen a nagyvonalúig, szeretettel fogadjuk adományát. Kérjük, olvassa el alább az adományozási formákat, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választhassa ki.

 • Adomány bankkártyával

 • Havi adomány

 • Banki átutalás

Hogyha közvetlenül a weboldalunkról kártyával szeretne adományozni, kövesse a következő lépéseket:

 • Kattintons az “Adományozz” gombra, ami az oldal jobb-felső sarkában található

 • Írja be a személyes adataid a képernyőn megjelenő formanyomtatványba

 • A személyes adatai megadása titkosított kapcsolaton keresztül történik, így ezek mindvégig biztonságban maradnak.
  Válassza ki a kívánt fizetési lehetőséget, igazolja adatait, majd kattintson a “Következő lépés” gombra.

A megadott email-cím pontossága nagyon fontos; minden, az adományoddal kapcsolatos információt emailben küldünk. Egy helytelen email-cím nagyon sokat lassíthatja az adományozás folyamatát. Továbbá, (egy helytelen email-cím megadása miatt) a Yuppi Tábormozgalom Egyesület és a Euplătesc.ro nem tudja felvenni veled a további kapcsolatot, valamint nem tud értesíteni az adomány állapotáról.
 • Válassza ki a kívánt összeget, amivel támogatni szeretne és írja be a hitelkártya adatait

 • Ha a tranzakció sikeres volt, a következő oldalon egy köszönjük az adományát üzenetet fog kapni, az adománnyal kapcsolatos információkat e-mailen küldjük. Bankkártyás fizetések esetén az utalás azonnal feldolgozásra kerül.

  Az online adományozás feltételei


Ha a “Hitelkártya” fizetési lehetőséget választotta, fontos, hogy kitöltsön egy formanyomtatványt a kártya adataival. A “3-D Secure” rendszer beépített és ugyanannyira biztonságos online, mint a bankautomatánál vagy a személyesen történő fizetés.

Mit jelent pontosabban a havi adomány?


 • A közvetlen beszedési/ terhelési adományok, az ismétlődő és állandó adományok egy olyan formája, amelyen keresztül az adományozónak lehetősége van hosszútávon egy állandó, meghatározott összeggel támogatni szervezetünket, az adományozó bankszámlájának automatikus terhelése által, meghatározott időtartamig, amelyet bármikor félbeszakíthat.

  A közvetlen terhelési folyamat, nem sokban különbözik egy bankrészlet vagy egy villamosenergia-számla kifizetésétől. Hogyha hosszútávon szeretnél támogatni egy szervezetet, nem kell mást tenni, csupán megkérni a bankot, hogy havonta (például amikor a fizetését utalják) átutaljon egy Ön által meghatározott összeget. Bármikor félbeszakíthatja az adományozást, hogyha bármilyen okból kifolyólag nem tudja, vagy nem szeretné folytatni azt.

Melyik banknál kell számlám legyen, ahhoz hogy adományozhassak?


 • A partner bankok a következőek: Banca Comercială Română, BRD Groupe Societé Generale, Banca Transilvania, ING Bank, UNICREDIT Țiriac Bank, RAIFFEISSEN Bank és még 11 bank.

Miért adományozz közvetlen terhelési folyamaton keresztül?


 • A legjobb módszer arra, hogy hosszútávon támogasd kedvenc alapítványodat/szervezetedet, a
  közvetlen terhelésen keresztül történő ismétlődő adomány. Ez hosszú távon biztonságot nyújt a szervezetnek, több, kisebb, de rendszeres adományon keresztül, amely ugyanakkor egyszerű és ingyenes: a bank nem számol fel a jutalékokat a szervezeteknek közvetlen terheléssel átutalt összegekre.
  A szervezetünkkel létrehozott stabil partnerség a közvetlen terhelési folyamaton keresztül, lehetőséget nyújt egy tartós kapcsolat kialakítására, valamint lehetővé teszi, hogy jobban megismerje a tevékenységeinket, hogy visszatérő adományozóként elismerjék és egy aktív közösség részévé váljon.

Mit kell tennem ahhoz, hogy közvetlen terhelési folyamaton keresztül adományozzak most?


 • Hívd fel vagy küldj egy e-mailt László Zsuzsának, szervezetünk ügyvezető elnökének: 0747283845, donate@yuppicamp.ro. Az ő segítségével kitöltesz két egyszerű formanyomtatványt és a következő hónapban már támogatónk leszel. Havi 15 lejjel segíthetsz a gyermekeknek minőségi terápiás élményeket, felejthetetlen pillanatokat és új barátokat szerezni.

  Fontos tudnod, hogy bármikor növelheted, csökkentheted vagy félbeszakíthatod a közvetlen
  terheléssel történő adományodat, a költségvetésed és a prioritásaidtól függően!

  További információkért látogass el a Közösségi Kapcsolatok Szövetségének a közvetlen terhelési folyamaton keresztül történő adományokról szóló weboldalára.

Személyes adatok védelme


 • Az A.N.S.P.D.C.P. által kiadott engedély alapján, a személyes adatok feldolgozásának nyilvántartásába a 33239 szám alatt feljegyezve, A Yuppi Tábormozgalom Egyesület feldolgozza személyes adatait (név és vezetéknév, aláírás, telefon / fax, cím, e-mail, banki adatok, személyi azonosító szám), automatikus és manuális eszközökkel, a közvetlen terhelési programon keresztül történő adománygyűjtés céljából.

  Tájékoztatjuk Önt, hogy a 677/2001 törvény értelmében Önnek nem kötelessége megadnia személyes adatait, amelyek szükségesek a közvetlen terhelési folyamaton keresztül történő adományozási programban való részvételhez, valamint az ezt követő műveletekhez. A személyes adatai feldolgozásának visszautasítása lehetetlenné teszi a Yuppi Tábormozgalom Egyesület részére történő adományozási folyamat létrejöttét, közvetlen terhelési programon keresztül.

  A nyilvántartásba vett információk kizárólag az üzemeltető általi használatra szolgálnak, és csak a Közvetlen terhelési program szerződő partnereinek, a Közösségi Kapcsolatok Szövetségének és a Bankok - a Yuppi Tábormozgalom Egyesület szerződéses partnereinek közlik.

  A 677/2001-es számú törvény szerint, Önnek joga van beavatkozni, hozzáférni az adatokhoz, valamint joga van ahhoz, hogy ne legyen egyéni határozatnak alárendelve? Továbbá Önnek joga van ellenezni az Önnel kapcsolatos személyes adatok feldolgozását, és kérheti az adatok törlését. Ezen jogok gyakorlásához írásos kérelemmel fordulhat, keltezve és aláírva a Yuppi Tábormozgalom Egyesület vezetőségéhez a donate@yuppicamp.ro e-mail címre. Továbbá joga van a bírósági hatóságokhoz fordulni.


  LÁSZLÓ ZSUZSA
  Elnök

Támogathathatod erőfeszítéseinket akár othonról banki átutalás on-line internet banking segítségével,
vagy bármelyik OTP banki fiókon keresztül, a adományodat lehet RON, HUF, vagy EUR alapon is.
A szervezetünk banki adatai:

 

 • Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

  IBAN:

  EUR: RO 26 OTPV 2000 0057 8485 EU 01

  HUF: RO 73 OTPV 2000 0057 8485 HU 01

  RON: RO 69 OTPV 2000 0057 8485 RO 01

  SWIFT: OTPV ROBU

  OTP Bank, Cluj Napoca

  Kérünk, ha teheted, tüntesd fel az e-mail címedet a fizetési jóváhagyásra, hogy értesíteni tudjunk az adomány átvételéről és naprakészen tartsunk eseményeinkkel.

  Abban az esetben, ha közvetlen szeretnél adományozni, támogatni minket, megkérünk vedd fel velünk a
  kapcsolatot a 0747283845 telefonszámon, hogy megegyezzünk egy találkozót az egyesület
  képviselőjével.

A banki átutaláson keresztül történő adományozás esetén, a tranzakció végrehajtása az összeg az szervezetünk számlájára való érkezésének elszámolása után történik meg. Ennek okán a tényleges utalás elhúzódhat alkalmanként 2-4 napig.

További lehetőségek

 • Rendezvények

 • 3,5%

 • Kivánságlistánk

Szeretnéd aktívan megváltoztatni a krónikus betegségben szenvedő gyerekek életét? Táborunkban
megteheted. Kezd hát el! Légy részese egy jótékonysági csapatnak, ahol a szenvedélyednek élhetsz,
vagy hozz létre saját Yuppi támogató csapatod, a te egyéni ötleteddel. A Yuppi és a Galantom.ro
rendelkezésedre bocsájt mindent amire szükség lehet. Válaszd azt a lehetőséget, amelyik jobban
megfelel és keress fel vele minket minél hamarabb!

 • Szaladj!
 • Ússz!
 • Ajándékozd el születésnapodat!
 • Ajándékozd el a mennyasszonytáncod!
 • A te rendezvény ötleted

Szaladj velünk a Nemzetközi Kolozsvári Maratonon!

A Yuppi jótékonysági sportcsapatunk 2015-ben vett részt előszőr a Nemzetközi Maratonon egy fiatal önkéntesünk által, akinek szenvedélyével akarta megváltoztatni a krónikus betegségben szenvedő gyerekek életét. Abban az évben egyedül szaladt a Yuppi Tábor támogatásáért. Itt elolvashatod mi motiválta őt: http://yuppicamp.galantom.ro/dragoscozac1

2016-ban megalakult az első 10 személyből álló Yuppi önkéntes résztvevő és szurkoló csapat, akik összesen több mint 250 km-t szaladtak a táborunk gyerekeiért.
Beszámolónkat itt olvashatod:
http://yuppicamp.galantom.ro/maraton2016

2017-ben már egy 24 fős lelkes futócsapattal ajándékoztak meg önkénteseink, akik saját határaikon is túlteljesítették a maratont, hogy ezzel támogassák az új terápiás táborunkat, amelyet olyan családok számára szervezünk, ahol egy kis gyermek van diagnosztizálva onkológiás betegséggel – ami az első ilyen típusú tábor Romániában: http://yuppicamp.galantom.ro/maraton2017 és yuppicamp.galantom.ro/ninacostiuc

Köszönjünk mindenkinek, aki szaladt és szurkolt értünk, valamint évről évre növeljük csapatunk. 2018 április 15. lesz a 2018-as VIII. Nemzetközi Maraton Kolozsváron. Jöjj gyarapítsd csapatunk.
Jelentkezz ITT vagy hívjál minket telefonon 0747283845, legkésőbb március 10.-ig. Felejthetetlen élményekkel várunk!


Ússz!

Szenvedélyed az úszás? Csatlakozz a mi dinamikus úszócsapatunkhoz és vegyél részt egy évente megrendezendő jótékonysági rendezvényünkön, ahol támogathatod az önkénteseink táborainkért hozott erőfeszítéseit.
Részt vehetsz Váradon: https://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon vagy Marosvásárhelyen: http://www.swimathon.ms/ az utóbbi 4 év folyamán kiformálodott csapatainkban,
vagy válasz egy másik várost, ahol szervezik ezt az eseményt és vegyél részt barátaiddal egy új csapatban: Bukarest, Jászvásár, Bákó, stb. Bármelyik lehetőséget is válaszd a Swimathon élmény egyedi!

Jelentkezz ITT és amint lehet felvesszünk veled a kapcsolatot az összes információval és támogatásunkkal, amire szükséged lehet.

Ússz és egy mosollyal segítheted a krónikus betegeket.


Ajándékozd el születésnapodat!

Támogasd a Yuppit a születésnapodon! Ha már mindened megvan, amit az elmúlt években, a születésnapodra szerettél volna, akkor ebben a pillanatban kaphatod a legszebb ajándékot - a Yuppi gyerekek mosolyát!

Ha közeledik a születésnapod és azt akarod, hogy ez igazán felejthetetlen legyen, akkor ajándékozd ezt a napot a Yuppinak!

Küldj egy e-mailt a donate@yuppicamp.ro címre, és időben megírjuk neked a legfontosabb tudnivalókat!

Addig is, nézd meg a Yuppi Galantom projektjeit!

 


Ajándékozd el a mennyasszonyi táncod!

Az esküvőd közeledik és azt szeretnéd hogy igazán felejthetetlen legyen?

Adományozd a menyasszonytáncod a Yuppinak!

További információkért, illetve friss házasok élménybeszámolóiért keress minket a donate@yuppicamp.ro e-mail címen!


Saját sportrendezvény

Szeretnél szaladni, biciklizni vagy részt venni egy sporteseményen az országban vagy külföldön egyénileg vagy barátaiddal, így támogatva a Yuppi táborban részt vevő gyerekeket?

Lépj kapcsolatba velünk legalább egy hónappal az esemény előtt, és lépésről lépésre támogatni és segíteni fogunk!


Művészeti projektek

Ha szeretsz festeni, énekelni, varrni vagy érdekel a fotózás vagy színház és szívesen segítenél nekünk, akkor szervezhetsz jótékonysági kiállítást, koncertet, kreatív műhelyeket.

Természetesen lépésről lépésre támogatni és segíteni fogunk a szervezésben!

Írj nekünk most a kezdeményezésedről, és legyél te is Yuppi Galantom!


Bake sale

Szeretsz főzni és megosztani az ízletes fogásokat a barátaiddal is?  Egy különleges házi vacsorával, ebéddel az irodában vagy az egyetemen, vagy egyszerűen nyalókák, sütemények készítésével segíthetsz a Yuppi táborokban részt vevő gyerekeknek!

Küldj egy e-mailt a donate@yuppicamp.ro címre, és időben megírjuk neked a legfontosabb tudnivalókat!


Más jótékony ötletem támadt!

Van egy ragyogó ötleted és azt szeretnéd, hogy ezzel segítsd a krónikus betegségben szenvedő gyermekeket a táborainkban?

Itt az alkalom: írj nekünk és oszd meg velünk ötleteid, a következő e-mail címen donate@yuppicamp.ro.


Állami rendelkezés szerint a jövedelemadód 3,5%-ával Te rendelkezel! Azaz, eldöntheted, hogy melyik civilszervezetnek ajánlod fel. Amennyiben erről nem rendelkezel, ez a 3,5% az államkasszában marad.

Mit kell tenned?

 • Ajánld fel a Yuppi Tábormozgalom Egyesületnek jövedelemadód 3,5%-át, amennyiben alkalmazott, nyugdíjas vagy vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy!
 • Kérd fel erre családodat, barátaidat, ismerőseidat, munkatársaidat is! Minél több, annál jobb!
 • Gondold végig, hogy van-e olyan cég, ahol tudnád ajánlani a Yuppi Tábort! Ha van, értesíts! 

 

  1. Amennyiben alkalmazott vagy nyugdíjas vagy, töltsd ki személyes adataiddal a lentebb található és letölthető 230-as formanyomtatványt. Ha vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy, olvasd el az utolsó előtti bekezdést.

 • Az azonosító adataink a következők: 

  Név: “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion” Egyesület

  CUI: 29368257

  Bankszámlaszám: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01 

   2. Add le lakhelyed adóhivatalánál (Administraţia Finanțelpr Publice) személyesen vagy postán keresztül legkésőbb 2020. május 25-ig

   

  3. Amennyiben nem tudod leadni a nyomtatványt, vedd fel velünk a kapcsolatot (donate@yuppicamp.ro) és egy Yuppi postás átveszi a feladatot.

  Ha vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy, töltsd ki az ANAF oldalán a jövedelemadóra vonatkozó egyedi nyilatkozatot a Yuppi adataival (lásd fentebb). A lenti gomb illusztrációs jelleggel bír.

  Köszönjük az erőfeszítést, minden kitöltött nyomtatvány segít minket abban, hogy gyerekeket fogadjunk a terápiás táborainkba!

   


 További információkért bátran keress minket: 0747283845, donate@yuppicamp.ro.

A Yuppi Tábor hisz a Mikulás, a Télapó, a Húsvéti Nyuszi, Pán Péter, az Angyalka és a karácsonyi Kisjézus létezésében. Mi tudjuk, hogy ajándékokkal lepnek el, csak egyszerűen levelet kell nekik írni!

És hiszünk abban is, hogy bárki Mikulássá, Télapóvá, Húsvéti Nyuszivá, Pán Péterré, Angyalkává, Kisjézussá válhat. Te is!

Kedves Mikulás, Télapó, Húsvéti Nyuszi, Pán Péter, Angyalka, Kisjézus!

Minél több gyereknek szeretnénk lehetőséget nyújtani a Yuppi Tábor táboraiban való részvételre, és azt is szeretnénk, hogy számos valóban színvonalas foglalkozások tudjuk számukra biztosítani. Ezekhez számtalan eszközre, felszerelésre és berendezésre van szükségünk. A készpénz mellett ezen tárgyak ajándékozásával is segítheted a krónikus beteg fiatalok épülését.

Előre is hálásak vagyunk neked segítségedért!

 • íjak, nyílvesszők, alkarvédők

Bűvész kellékek (játékkártyák, bűvészkalap, bűvész kiegészítők)

 • Jelmezek (mesék, filmek, rajzfilmek szereplői)
 • Vicces kiegészítők (parókák, maszkok, kalapok)
 • Arcfestő karióka/ceruza
 • Hangszerek
 • Dallamjátszó ütőhangszerek (Boomwhackers)
 • Különböző méretű ragasztószalagok
 • Ollók, cutter-ek
 • Fehér és színes papírok és kartonok bármilyen méretben, dekorgumi
 • Art & hobby eszközök és anyagok
 • Mászófal (összerakható,szállítható)
 • Speciális mászó felszerelés (beülők, sisakok, mászókötelek, karabinerek)
 • Üveges ládák
 • Slackline
 • USB adathordozók
 • Külső adathordozók
 • Dokumentum megsemmisítő
 • Flipchart állvány
 • Laptop
 • Irodaszerek (fehér és színes A4es papír, flipchart lap, post-it, ollók, cutterek, fóliák, műanyag dossziék, mappák, lamináló fólia)

Akkumulátor/elem a villanypásztorhoz (9V, 75 Ah)

Fényképezőgépek

 • Sima házi keksz
 • Gyümölcslevek
 • Tartós tej, laktóz mentes tartós tej
 • Kávé
 • Cukor, édesítőszer
 • Papírpohár, papírtányér
 • Badminton vagy ping-pong ütők és labdák
 • Labdák (különböző méretek)
 • Csocsó asztal
 • Lufik

Személyszállítás és felszerelések szállítása a táborhelyre

Álmaink egyike, hogy saját táborhelyünk legyen. Ha tudsz olyan területről, táborhelyről,mely megfelelne igényeinknek, kérünk, írj nekünk az office@yuppicamp.ro e-mail címre.

Telefon

0747283845

Mail

Pénzügyi támogatás

Az adományozásnak több különböző módját választhatja. A csekély, de nekünk igen fontos összegektől egészen a nagyvonalúig, szeretettel fogadjuk adományát. Kérjük, olvassa el alább az adományozási formákat, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választhassa ki.

 • Bankkártyával történő támogatás

 • Havi támogatás

 • Banki átutalás

Programunk támogatása fontos számunkra és a táborokban élő gyermekek számára. Segíts megváltoztatni az életüket!

Ha bankkártyás támogatással szeretné támogatni közvetlenül a webhelyünkön keresztül, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg, töltse ki és szkennelje be az oldal alján található támogatási szerződést, és küldje el nekünk a beolvasott szerződést a donate@yuppicamp.ro e-mail címre.

vagy

Lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül a 0747283845 számon, és segítünk Önnek a támogatás folyamatában.

2. Kattintson az oldal jobb felső sarkában található „Adományoz” gombra.
3. Adja meg a cég adatait a képernyőn található adományozási űrlapon.
>Az adatbevitel titkosított kapcsolaton keresztül történik, így a megadott adatok mindig biztonságosak.
4. Válassza ki a kívánt fizetési módot, és erősítse meg az adatokat a „Következő lépés” megérintésével.
5. Válassza ki azt az összeget, amellyel a vállalat támogatni kíván, és adja meg a hitel- vagy
betéti kártya adatait.
> Betéti / hitelkártya támogatás esetén, egy nyomtatványt kell kitöltenie cégkártya adataival.

A „3-D Secure” rendszer zárt, és ugyanolyan szintű biztonságot kínál, mint készpénzben vagy bankban való fizetés esetén.

A bankon keresztüli támogatás a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a Yuppi táborok hozzájárulásához! A támogatási szerződés értelmében a támogatás levonható az állam által fizetendő állami adóból, így a vállalat költségmentesen támogathatja a táborainkat.

Minden egyes támogatás hozzájárul a krónikus betegséggel küzdő gyermekek számára fenntartott szabad terápiás táborok folytonosságának biztosításához. Köszönjük előre a támogatást!

A 230-as formanyomtatvány helyett az előre kitöltött támogatási szerződést csatolja.

Az online adományozás feltételei

Legyen partnerünk és járuljon hozzá az elkövetkező években végzett tevékenységünk fenntarthatóságához. A havi támogatás által biztosítjuk a szabad terápiás szolgáltatások folytonosságát a leginkább rászorulók - a krónikus betegségben szenvedők (1-es típusú cukorbetegség, fiatalkori ízületi gyulladás vagy onkológiai megbetegedések) és családjaik számára.

Havi támogatás a cég bankkártyájával

Támogasson most egy jobb jövő érdekében való célt, havi szponzorálással közvetlenül az Ön által képviselt cég bankkártyájáról. További információért és támogatási szerződésért forduljon hozzánk a 0747283845 telefonszámon, vagy kattintson az adományozás gombra és válassza ki a havi adományozási lehetőséget. Ön dönti el, hogy mikor szeretné támogatni az Egyesületet, és bármikor megszakíthatja vagy felfüggesztheti a havi támogatást egy egyszerű telefonhívással (0747283845) vagy a vállalat bankján keresztül.

Havi közvetlen támogatás

A vállalat általi havi támogatás is rendelkezésre áll egy közvetlen támogatási űrlap kitöltésével, amelyet az egyesület a bankján letétbe helyez. Ha így kíván támogatni minket, kérjük, kövesse az alábbi információkat, és lépjen velünk kapcsolatba.

Mi a havi közvetlen támogatás?

• A közvetlen terheléses támogatás az ismétlődő és állandó támogatás egyik formája, amelyen keresztül az Ön által képviselt cég képes hosszú távú szervezetünknek egy meghatározott összeggel támogatni a számláját, amely egyidejűleg, bármikor megszakadhat az Ön kérésére.
Közvetlen támogatás a társadalmi okok miatt nem különbözik sokban a közüzemi számlák vagy a kamat fizetésétől. Ez a módszer lehetőséget nyújt az Egyesületünk hosszú távú támogatására, azzal a lehetőséggel, hogy azonnali felfüggesztést kapjunk a támogatásról, ha objektív okokból a vállalat már nem kíván támogatni minket.

Miért támogatják a Yuppi táborait közvetlenül?

• Szervezetünk hosszú távú támogatásának legjobb módja a közvetlen vagy bankkártyával
való támogatása.
Ez hosszú távú biztonságot biztosít a szervezet számára kisebb, de rendszeres összegeken keresztül, és egy biztonságos módszer - a vállalat abszolút ellenőrzése alatt - egyszerű és ingyenes: a bankok nem számolnak fel díjakat a szervezetek által a közvetlen terheléssel átutalt összegekért. Az Ön cége a szervezetünkkel tartós kapcsolatot teremthet, a céget állandó támogatóként ismerik el, és kapcsolatot teremthet egy olyan aktív közösséggel, amely hosszú távon a társadalomban való jelentős változásokat szorgalmazza.

Mit kell tennem, hogy közvetlenül támogassam a Yuppi táborokat?

• Vegye fel a kapcsolatot László Zsuzsával, szervezetünk elnökével: 0747283845, donate@yuppicamp.ro. Segítségével két egyszerű formanyomtatványt tölt ki, és a jövő hónapban már támogató lehet! Ezzel hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyerekeknek minőségi terápiákat, felejthetetlen pillanatokat és sok új barátot adjanak a táboraink.

További információért látogasson el a Közösségi Kapcsolatok Szövetségének oldalára.

Minden támogatás számít, segít nekünk mosolyt csalni egyre több krónikus betegségben szenvedő gyermek arcára!

Támogasd a táborainkat egyszerű banki átutalásos szponzorációval. Küldheted a bankod internetes (Internet banking) vagy egyenesen a bankfiókból.

Járulj hozzá te is, a krónikus betegségekben szenvedő gyerekekért tett erőfeszíteseinkhez, az ők érdekeit szolgálva.

Ha szeretnél bennünket támogatni banki átutalásos szponzorációval kövesd a közvetkező lépéseket:
Töltsd le az oldal alján található szponzorszerződést. Miután kitöltötted azt a céges adatokkal, küld el nekünk, a szerződés szkennelt változatát erre az e-mail címre: donate@yuppicamp.ro
vagy
Hívj minket a következő telefonszámon 0747283845, és mi végig segítünk a szponzorációs folyamat során.

Utald át nekünk a felajánlott összeget a neked könnyebb pénznemben Internet Bankingel vagy a bankfiókból az alábbi számlaszámok valamelyikére:

EUR: RO 26 OTPV 2000 0057 8485 EU 01
HUF: RO 73 OTPV 2000 0057 8485 HU 01
RON: RO 69 OTPV 2000 0057 8485 RO 01

Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”
SWIFT: OTPV ROBU
OTP Bank, Cluj Napoca

A banki átutalással történő szponzorációk esetén, a visszaigazolás azután történik, hogy az összeg a számlára érkezik. Az utalás időtartama lehet 2-4 nap is, az esetk függvényében. Az erőfeszítéseinket támogatva, te is a Yuppi támogató csapat része leszel, és segítesz, hogy együtt életeket változtassunk meg!

További lehetőségek

 • Vállalati kezdeményezések

 • Kivánságlistánk

Vállalati kezdeményezések

 • Sport!
 • Egyedi vállalati rendezvények

Vállalati futó csapat

A Yuppi jótékonysági sportcsapatunk 2015-ben vett részt előszőr a Nemzetközi Maratonon egy fiatal önkéntesünk által, akinek szenvedélyével akarta megváltoztatni a krónikus betegségben szenvedő gyerekek életét. Abban az évben egyedül szaladt a Yuppi Tábor támogatásáért. Itt elolvashatod mi motiválta őt: http://yuppicamp.galantom.ro/dragoscozac1

2016-ban megalakult az első 10 személyből álló Yuppi önkéntes résztvevő és szurkoló csapat, akik összesen több mint 250 km-t szaladtak a táborunk gyerekeiért.
Beszámolónkat itt olvashatod:
http://yuppicamp.galantom.ro/maraton2016

2017-ben már egy 24 fős lelkes futócsapattal ajándékoztak meg önkénteseink, akik saját határaikon is túlteljesítették a maratont, hogy ezzel támogassák az új terápiás táborunkat, amelyet olyan családok számára szervezünk, ahol egy kis gyermek van diagnosztizálva onkológiás betegséggel – ami az első ilyen típusú tábor Romániában: http://yuppicamp.galantom.ro/maraton2017 és yuppicamp.galantom.ro/ninacostiuc

2018 április 15. lesz a 2018-as VIII. Nemzetközi Maraton Kolozsváron. Jöjj te is csapatoddal: jelentkezz legkésőbb március 10.-ig a zsuzsa@yuppicamp.ro címen.
Felejthetetlen élményekkel várunk!


Vállalti úszó csapat

Szenvedélyed az úszás? Csatlakozz a mi dinamikus úszócsapatunkhoz és vegyél részt egy évente megrendezendő jótékonysági rendezvényünkön, ahol támogathatod az önkénteseink táborainkért hozott erőfeszítéseit.
Részt vehetsz vállalati csapatoddal Váradon: https://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon vagy Marosvásárhelyen: http://www.swimathon.ms/ az utóbbi 4 év folyamán kiformálodott csapatainkban,
vagy válasz egy másik várost, ahol szervezik ezt az eseményt és vegyél részt barátaiddal egy új csapatban: Bukarest, Iászvásár, Bákó, etc. Bármelyik lehetőséget is válaszd a Swimathon élmény egyedi!

Jelentkezz vállalti csapatoddal a zsuzsa@yuppicamp.ro címen és amint lehet felvesszünk veled a kapcsolatot az összes információval és támogatásunkkal, amire szükséged lehet.

Ússz és egy mosollyal segítheted a krónikus betegeket!


Vállalati sportrendezvény

Ha szeretnél szervezni saját céges csapatodnak egy jótékonysági rendezvényét, vagy csatlakozni a csapatainkhoz egy sporteseményen, akkor fordulj hozzánk e-mailben, a következő címen: zsuzsa@yuppicamp.ro. Természetesen lépésről lépésre támogatni és segíteni fogunk a szervezésben!


Eladási százalékok

Szeretnél hosszú távon is hozzájárulni a táborainkban részt vevő gyermekek jólétéhez? És a nyereséged egy részét a krónikus betegségekkel élő gyerekekhez irányítani?

Felajánlhatod a jövedelmed valahány százalékát, bizonyos napokon vagy hónapokban megszervezett promóciókra.

Lépjen velünk kapcsolatba további információkért a következő e-mail címen: zsuzsa@yuppicamp.ro.


Események szervezése

A céged elszeretné hozni a Télapót, a Húsvéti Nyuszit vagy a Jó Tündért a tábor gyerekeinek? Egész évben szervezhettek jótékonysági eseményeket. A csapatod szervezhet ünnepi ebédet, karácsonyi dísz készítő műhelyt, táncestet, koncertet,  tánc estére, koncertjére, kreatív estjére pályázhat, vagy egyéb kreatív programot.

Bármire is essen a választás, ez tökéletes csapatépítő is lehet vállalatának!

Lépj kapcsolatba velünk a következő e-mail címen: zsuzsa@yuppicamp.ro és beszélgessünk az ötletekről, részletekről.


Eszközök, felszerelések a Yuppis gyerekeknek!

Minél több gyereknek szeretnénk lehetőséget nyújtani a Yuppi Tábor táboraiban való részvételre, és azt is szeretnénk, hogy számos valóban színvonalas foglalkozások tudjuk számukra biztosítani. Ezekhez számtalan eszközre, felszerelésre és berendezésre van szükségünk. A készpénz mellett ezen tárgyak ajándékozásával is segítheted a krónikus beteg fiatalok épülését: íjászat foglalkozás, horgászat foglalkozás, színjátszás foglalkozás, kézműves foglalkozás, fotográfia foglalkozás, magaskötélpályán való mászás foglalkozás, étkezés, szabadidős játékok, sport, irodai kellékek.


A Yuppi Tábor hisz a Mikulás, a Télapó, a Húsvéti Nyuszi, Pán Péter, az Angyalka és a karácsonyi Kisjézus létezésében. Mi tudjuk, hogy ajándékokkal lepnek el, csak egyszerűen levelet kell nekik írni!

És hiszünk abban is, hogy bárki Mikulássá, Télapóvá, Húsvéti Nyuszivá, Pán Péterré, Angyalkává, Kisjézussá válhat. Te is!

Kedves Mikulás, Télapó, Húsvéti Nyuszi, Pán Péter, Angyalka, Kisjézus!

Minél több gyereknek szeretnénk lehetőséget nyújtani a Yuppi Tábor táboraiban való részvételre, és azt is szeretnénk, hogy számos valóban színvonalas foglalkozások tudjuk számukra biztosítani. Ezekhez számtalan eszközre, felszerelésre és berendezésre van szükségünk. A készpénz mellett ezen tárgyak ajándékozásával is segítheted a krónikus beteg fiatalok épülését.

Előre is hálásak vagyunk neked segítségedért!

 • íjak, nyílvesszők, alkarvédők

Bűvész kellékek (játékkártyák, bűvészkalap, bűvész kiegészítők)

 • Jelmezek (mesék, filmek, rajzfilmek szereplői)
 • Vicces kiegészítők (parókák, maszkok, kalapok)
 • Arcfestő karióka/ceruza
 • Hangszerek
 • Dallamjátszó ütőhangszerek (Boomwhackers)
 • Különböző méretű ragasztószalagok
 • Ollók, cutter-ek
 • Fehér és színes papírok és kartonok bármilyen méretben, dekorgumi
 • Art & hobby eszközök és anyagok
 • Mászófal (összerakható,szállítható)
 • Speciális mászó felszerelés (beülők, sisakok, mászókötelek, karabinerek)
 • Üveges ládák
 • Slackline
 • USB adathordozók
 • Külső adathordozók
 • Dokumentum megsemmisítő
 • Flipchart állvány
 • Laptop
 • Irodaszerek (fehér és színes A4es papír, flipchart lap, post-it, ollók, cutterek, fóliák, műanyag dossziék, mappák, lamináló fólia)

Akkumulátor/elem a villanypásztorhoz (9V, 75 Ah)

Fényképezőgépek

 • Sima házi keksz
 • Gyümölcslevek
 • Tartós tej, laktóz mentes tartós tej
 • Kávé
 • Cukor, édesítőszer
 • Papírpohár, papírtányér
 • Badminton vagy ping-pong ütők és labdák
 • Labdák (különböző méretek)
 • Csocsó asztal
 • Lufik

Személyszállítás és felszerelések szállítása a táborhelyre

Álmaink egyike, hogy saját táborhelyünk legyen. Ha tudsz olyan területről, táborhelyről,mely megfelelne igényeinknek, kérünk, írj nekünk az office@yuppicamp.ro e-mail címre.

Telefon

0747283845

Mail