CSALÁDI TÁBOR

Családi tábor

💕 Kedves barátaink!

Az égbolt, a fák, a tó, a mosolyok. A játékok, a napsütés, a barátságok. Mindezek nekünk is rettenetesen hiányoznak a mezősályi Yuppi táborokból. Most azonban mindannyian nehéz időszakon megyünk keresztül, amelynek a kimenetelét még nem ismerjük. Döntéseinkben a mi mindenkori prioritásunk – a gyerekek, családjaik, önkénteseink, a szervezőcsapat és partnereink biztonsága – játszik meghatározó szerepet.

A jelenlegi helyzetet figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy idén a Yuppi táborokat átvisszük a digitális világba és online találkozunk veletek! Már elkezdtünk dolgozni rajtuk és ez hatalmas energiát és lelkesedést adott. Örülünk annak, hogy így nagyon sok krónikus beteg gyerek otthonába vihetjük az élményterápiát, együtt lehetünk és könnyebb lesz átvészelnünk ezt a bizonytalan időszakot.

Kedves gyerekek, szülők, önkéntesek, orvosok, támogatók, partnerek, kedves barátaink, hamarosan jelentkezni fogunk további információkkal a táboraink szervezését illetően. Azt szeretnénk, hogy ezután is együtt éljük át a Yuppi meséket, de ahhoz, hogy megszervezhessük a táborokat, szükségünk lesz rátok, kedves Yuppi család!

Ebben az elszigetelődésben mi is segíteni szeretnénk, úgy, ahogy mi tudunk a legjobban: azzal, hogy könnyebbé tesszük a körülöttünk levők életét. A következő hetekben néhány vidám és felszabadító tevékenységgel készülünk, kövessetek minket!

Hamarosan találkozunk!

Virtuálisan ölelünk titeket!