CSALÁDI TÁBOR

Családi tábor

Üdvözlünk a Yuppi családi táborban!

A tábor onkológiai betegséggel küzdő maximum 10 életévét betöltött gyerekeknek és családjainak (szülők, egészséges testvérek) szól.

Tábor periódusa: 2020., szeptember 3 - 6.

Hisszük a biztonságos körülmények között megteremtett, kihívásokkal teli, pozitív környezet segít betegségük elfogadásában és legyőzésben. Mosollyal és játékos szellővel készítünk elő olyan tevékenységeket, melyek során merészségüket, koncentrációjukat, krativitásukat felszínre hozva ismerhetik meg magukat és társaikat.

A Családi ONKOLÓGIA Tábor egyik célja az onkológiai betegséggel élő gyermekek önbizalmának növelése, önmagukba vetett hitük megerősítése. Ezzel támogatjuk gyógyulásukat és elősegítjük visszailleszkedésüket a kortárs közösségbe. Emellett fontosnak tartjuk a szociális értékek fejlesztését, más hasonló helyzetű családokkal való kapcsolatok kialakítását, valamint a család bensőséges harmóniájának és pozitív szellemének fokozását is. Mindezért egy nap leforgása alatt a gyerekek, fiatalok és szülők korosztály szerinti kiscsoportokban ismerkednek, tevékenykednek és programokon vesznek részt. Azonban időt szánunk a családon belüli aktivitásokra is, a családtagok közti bizalom és kohézió erősítése érdekében. Természetesen a játék sem marad ki forgatókönyvből.

Fontos kiemelünk, hogy a Családi táborban való részvétel, akár a gyerektáborokban is, INGYENES! A családnak csak az oda- és hazautazás költségét kell állnia. 

A jelentekezés a jelenlegi orvostól kapott igazolással történik. További információkért kérjük írjon emailt a camper@yuppicamp.ro címre vagy küldjön üzenetet miután rákattintott az ÉRDEKEL gombra.