A YUPPI TÁBORRÓL

Táborok

🌞 Yuppi Online Adventure 🌞

Amíg meghirdetésre kerülnek a részletek a nyári táborokról, várunk szeretettel számtalan terápiás és szórakoztató online tevékenységre, amit a Yuppi Online Adventure névvel illettünk.
A tevékenységek során vidámságban, számos kihívásban és sok-sok sikerélményben lesz részed.
 
Nézd végig a programot, és jelentkezz! 
Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezheted számunkra, hogy melyik online foglalkozáson szeretnél részt venni (korosztályodnak megfelelően, akár több alkalommal is).

Az idei év különleges jelentőséggel bír a Yuppi Tábormozgalom számára, ugyanis idén ünnepeljük a 10. születésnapunkat. Igen, jól számolód, 2011-ben vált valóra az álom, az első Yuppi Tábor, ahol lélekerősítő élmények által segítjük a gyerekek és fiatalok gyógyulását! A 10 év során, az ingyenes Yuppi Táborok keretében 993 gyerek (és szülő) örülhetett a terápiás élményeknek, 985 önkéntessel és 96 orvossal együtt.

Gyere, részesülj felejthetetlen élményekben a Yuppi Tábor 10. évfordulóján szervezett programokon!

 

🌞 Yuppi Online Adventure 🌞

 

🔹 Yuppi Online foglalkozás 7-14 éveseknek
Időpont: 2021. március 19-20. (kb. 2 óra délután és reggel)
Jelentkezési határidő: 2021. március 7.

🔹 Yuppi Online foglalkozás 13-18 éveseknek
Időpont: 2021. május 6. (kb. 2 óra délután)
Jelentkezési határidő: 2021. április 30.

🔹 Yuppi Online foglalkozás 7-12 éveseknek 

Időpont: 2021. június 1. (kb. 2 óra délután)
Jelentkezési határidő: 2021. május 23.

🔹 Yuppi Online foglalkozás 7-17 éveseknek 
Időpont: 2021. november 12. (kb. 2 óra délután)
Jelentkezési határidő: 2021. október 31.

 

 Jelentkezési formanyomtatvány: bit.ly/2MMWtri

ℹ️ Ha több infóra van szükségetek, akkor keressetek a camper@yuppicamp.ro e-mail címen vagy a 0720.833.013-as telefonszámon.

💕 Nagyon sok szeretettel várunk!

 

Mit is csinálnak a gyerkőcök a táborban?

A Yuppi tábor ezernyi új lehetőséget, izgalmas kihívást, vagány játékot és sok új barátot kínál minden egyes táborozónk számára! Foglalkozásaink:

magaskötélpályán való mászás

lovaglás

íjászat

evezés

zene

fotográfia

színjátszás

kézműves

Az élményterápia

Az élményterápia vagy más néven terápiás rekreáció alapvető kiindulópontja, hogy számos jól felkészített önkéntes támogatásával és egy szakszerű egészségügyi csapat segítségével különös figyelmet fordítunk a táborozóink lelki és testi biztonságára. Ez a közeg biztosítja gyerekek számára a lehetőséget, hogy átlépjék saját határaik, felfedezzék belső erőforrásaik.
Ez krónikus beteg gyerek esetén úgy valósulhat meg, hogy olyan tábori napokat biztosítunk, melyek számára nehezen elérhetőek a hétköznapi életben, a hiányzó egészségügyi felügyelet, aggódó szülők, saját bátortalanság miatt.
Az izgalmas kihívások, új lehetőségek, kipróbálnivaló játékok olyan feladatok elvégzésére késztetik táborozóinkat, melyekről azt gondolhatnák, hogy nem képesek, így felfedezik saját lehetőségeiket (nem a korlátaikat), önbizalmuk, önértékelésük megnövekszik Ugyanakkor a különböző programok úgy vannak kialakítva, hogy ezek önfeledt szórakozást is jelentenek, nem csak feladatot. Együtt az új barátokkal, a hasonló betegséggel együttélő fiatalokkal, a lelkes önkéntesek között, ezen határok átlépése már sokkal könnyebb.
Ezen belső erőforrások biztos támaszt nyújtanak az egészséges vagy beteg társak elfogadásában és velük való kapcsolatépítésben, a saját betegséggel való mindennapi küzdelemben és összeségében hozzájárulnak a lelki gyógyuláshoz. Hisszük, hogy a lelki gyógyulás alapja és elősegítője a testi megerősödésnek is.

Orvosi felügyelet a Yuppi táborokban

Táborozóink lelki és testi biztonságát, illetve az izgalmas programok levezetéséért a lelkes felnőtt önkéntes csapatunk a felelős.

A DokiManók képezik az egészségügyi csapatunkat!

Táborozóink maximális egészségügyi biztonságát a szakorvosokból (diabetológus, onkológus, gyerekgyógyász), egészségügyi asszisztensekből és dietetikusból álló egészségügyi csapat biztosítja, akik fehér köpeny nélkül vannak jelen, a tábor teljes ideje alatt.