A YUPPI TÁBORRÓL

Táborok

💕 Kedves barátaink!

Az égbolt, a fák, a tó, a mosolyok. A játékok, a napsütés, a barátságok. Mindezek nekünk is rettenetesen hiányoznak a mezősályi Yuppi táborokból. Most azonban mindannyian nehéz időszakon megyünk keresztül, amelynek a kimenetelét még nem ismerjük. Döntéseinkben a mi mindenkori prioritásunk – a gyerekek, családjaik, önkénteseink, a szervezőcsapat és partnereink biztonsága – játszik meghatározó szerepet.

A jelenlegi helyzetet figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy idén a Yuppi táborokat átvisszük a digitális világba és online találkozunk veletek! Már elkezdtünk dolgozni rajtuk és ez hatalmas energiát és lelkesedést adott. Örülünk annak, hogy így nagyon sok krónikus beteg gyerek otthonába vihetjük az élményterápiát, együtt lehetünk és könnyebb lesz átvészelnünk ezt a bizonytalan időszakot.

🌞 Yuppi Online Táborok 🌞

🔹 7-12 éves gyerekeknek
Időpont: július 23-25.
Jelentkezési határidő: július 19.

🔹 13-18 éves kamaszoknak
Időpont: augusztus 6-8.
Jelentkezési határidő: július 26.

🔹 7 évnél kisebb gyerekes családoknak
Időpont: augusztus 20-22.
Jelentkezési határidő: augusztus 9.

 Jelentkezési formanyomtatvány: bit.ly/37SrfoY

ℹ️ Ha több infóra van szükségetek, akkor keressetek a camper@yuppicamp.ro e-mail címen vagy a 0720.833.013-as telefonszámon.

💕 Nagyon sok szeretettel várunk!

 

Mit is csinálnak a gyerkőcök a táborban?

A Yuppi tábor ezernyi új lehetőséget, izgalmas kihívást, vagány játékot és sok új barátot kínál minden egyes táborozónk számára! Foglalkozásaink:

magaskötélpályán való mászás

lovaglás

íjászat

evezés

zene

fotográfia

színjátszás

kézműves

Az élményterápia

Az élményterápia vagy más néven terápiás rekreáció alapvető kiindulópontja, hogy számos jól felkészített önkéntes támogatásával és egy szakszerű egészségügyi csapat segítségével különös figyelmet fordítunk a táborozóink lelki és testi biztonságára. Ez a közeg biztosítja gyerekek számára a lehetőséget, hogy átlépjék saját határaik, felfedezzék belső erőforrásaik.
Ez krónikus beteg gyerek esetén úgy valósulhat meg, hogy olyan tábori napokat biztosítunk, melyek számára nehezen elérhetőek a hétköznapi életben, a hiányzó egészségügyi felügyelet, aggódó szülők, saját bátortalanság miatt.
Az izgalmas kihívások, új lehetőségek, kipróbálnivaló játékok olyan feladatok elvégzésére késztetik táborozóinkat, melyekről azt gondolhatnák, hogy nem képesek, így felfedezik saját lehetőségeiket (nem a korlátaikat), önbizalmuk, önértékelésük megnövekszik Ugyanakkor a különböző programok úgy vannak kialakítva, hogy ezek önfeledt szórakozást is jelentenek, nem csak feladatot. Együtt az új barátokkal, a hasonló betegséggel együttélő fiatalokkal, a lelkes önkéntesek között, ezen határok átlépése már sokkal könnyebb.
Ezen belső erőforrások biztos támaszt nyújtanak az egészséges vagy beteg társak elfogadásában és velük való kapcsolatépítésben, a saját betegséggel való mindennapi küzdelemben és összeségében hozzájárulnak a lelki gyógyuláshoz. Hisszük, hogy a lelki gyógyulás alapja és elősegítője a testi megerősödésnek is.

Orvosi felügyelet a Yuppi táborokban

Táborozóink lelki és testi biztonságát, illetve az izgalmas programok levezetéséért a lelkes felnőtt önkéntes csapatunk a felelős.

A DokiManók képezik az egészségügyi csapatunkat!

Táborozóink maximális egészségügyi biztonságát a szakorvosokból (diabetológus, onkológus, gyerekgyógyász), egészségügyi asszisztensekből és dietetikusból álló egészségügyi csapat biztosítja, akik fehér köpeny nélkül vannak jelen, a tábor teljes ideje alatt.