Tudnivalók

Tudnivalók

Jelentkezem!

Tíz éve a játék, az öröm, a barátság és az új tapasztalatok a Manóknak is nevezett Yuppi önkéntesek életének része. Ezalatt az idő alatt 993 gyerekkel együtt 985 Manó rajzolt szivárványt a Yuppi történetébe, 26 tábor keretén belül!

 

 

 

 

A Yuppi önkéntesség fajtáji

Idén még több önkéntes szerepkör felé nyitjuk meg szívünket, melyek a táborok időszakán kívül, évközben is gyakorolhatóak, többségük pedig az otthoni kényelemből is teljesíthetőek. Fedezd fel az új szerepköröket itt: https://bit.ly/3rid7wY

Továbbra is kapcsolatban szeretnénk maradni a gyerekekkel, fiatalokkal és családjaikkal az online terápiás tevékenységek által. Itt találod az online tevékenységek naptárát és azokat a Manószerepeket, melyek által te is bekapcsolódhatsz: https://bit.ly/3rid7wY

Hamarosan startol az idei Yuppi Táborokba való önkéntes toborzás is. Azt, hogy a táborokat online vagy a hagyományos offline verzióban fogjuk megszervezni, a vírushelyzet alakulása, illetve a hatóságok ajánlása függvényében döntjük majd el. 

A tábori önkéntesek/Manók három szerepkörre jelentkezhetnek: Házi Manók, Menő Manók, illetve Doki Manók. A tábori önkéntességi típusokról a Szerepek oldalon olvashatsz bővebben.

Ahhoz, hogy valaki Yuppi Manóvá váljon, egy szakszerű kiválasztási és képzési folyamaton megy keresztül, hogy biztosak legyünk abban, hogy a gyerekek mellé jól felkészült és odaadó Manók kerülnek. A Yuppi képzés-folyamatáról a Képzés oldalon olvashatsz többet.

Várunk az Önkéntes akarok lenni! oldalra, ahol több információt olvashatsz arról, hogy hogyan válhatsz Yuppi önkéntessé!

Ha a Yuppi önkéntességgel kapcsolatban lennének még kérdéseid, írj bátran a volunteer@yuppicamp.ro címre.