ÖNKÉNTES LESZEK!

ÖNKÉNTES LESZEK!

Jelentkezem!

Szia! smile

Ha itt vagy, akkor azt jelenti, hogy Yuppi önkéntes szeretnél lenni! Nagyon örvendünk ennek!

Biztosak akarunk lenni abban, hogy elolvastad a Yuppi Önkéntesség tartalmát, mert hatékonyak szeretnénk lenni, így nem ismételnénk meg az ott leírt információkat. Elolvastad? Megismerkedtél az évközi, a tábori és az online tevékenységeken betöltött önkéntességi típusokkal, illetve a kötelező képzési alkalmakról is olvastál?

Szuper! Akkor menjünk is tovább!

Mielőtt a Jelentkezem! gombra kattintanál és kitöltenéd a jelentkezési űrlapot, van még pár fontos infó, amit tudnod kell a Yuppi önkéntessé való válás folyamatáról. Ezeket alább találod.


Mi a manó, avagy kik jelentkezhetnek?

Feltételek

Ha a Yuppi táborokban szeretnél önkénteskedni, jelentkezésed után egy részletes kiválasztási folyamatot kell végigjárod. Van azonban pár kötelező feltétel:  

 • A jelentkezési határidő lejártakor betöltötted már a 18 évet, (ha az évközi programokra vagy az online eseményekre jelenkeztél önkéntesnek), illetve a 20 évet (ha tábori önkéntesnek jelentkeztél). 
 • Részt tudsz venni az önkentes-képzésen, illetve az online programok és a táborok előtti képzéseken is; ha Mászó Manónak jelentkezel, akkor ezen felül egy speciális képzésen is részt kell majd venned. A képzésekkel kapcsolatos információért kérünk, olvasd el a Képzés részt.
 • Végig jelen tudsz lenni az online tevékenységeken vagy táborokban, beleértve az online tevékenységek vagy a tábor előtti felkészítő és az online tevékenységek vagy a tábor utáni lezáró napokat is. Az online tevékenységek és a táborok tervezett időpontjáért olvasd el  a Táborok részt is.  
 • Szeretsz játszani és kommunikálni a gyerekekkel és a fiatalokkal, és minden tőled telhetőt megteszel majd azért, hogy a résztvevők jól érezzék magukat a tevékenységek alatt.

A jelentkezés lépései

Ha az évközi vagy az online tevékenységekre szeretnél önkéntesnek jelentkezni, akkor kövesd az alábbi lépéseket: 

 1. Kattints a fentebb található zöld “Jelentkezem” gombra - ez automatikusan a jelentkezési űrlaphoz vezet.
 2. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, annak az önkéntességi szerepkörnek megfelelően, amelyre jelentkezni szeretnél. 
 3. Ha mindkét önkéntességi szerepkörre szeretnél jelentkezni, akkor mindkét esetben tölts ki egy-egy külön űrlapot. 

***Ha táborainkban szeretnél önkénteskedni, akkor kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Kattints a fentebb található zöld “Jelentkezem” gombra - ez automatikusan a jelentkezési laphoz vezet.
 2. A jelentkezési platformon létre kell hoznod egy felhasználói fiókot. Ezután ellenőrizd az e-mail címed, az ott kapott linkre kattintva tudod véglegesíteni a fiók regisztrációját. 
 3. Töltsd ki a “Személyes adatok” részt.
 4. Töltsd ki a jelentkezési lapot a Regisztráció menüpontnál.