Tudnivalók

Tudnivalók

Jelentkezem!

Kedves Látogató! Örvendünk, hogy benéztél a Yuppi táborok honlapjára és érdeklődsz az önkéntesség iránt, mert mi pont Téged keresünk!

Ha szeretsz játszani, mókázni és nagyokat nevetni, közben pedig jót tenni, segíteni és jó példát mutatni, tudnod kell, hogy a Yuppinál ezt mind egy helyen megteheted. 2011-óta a egyre többen igazolják, hogy nálunk az önkéntesség szeretettel és támogatással jár.

Ha máris tudod, hogy önkéntes szeretnél lenni kérjük ugorj az Önkéntes akarok lenni! menüpontra. De ha még nem vagy biztos benne, böngéssz oldalunkon és győződj meg róla, hogyan lehetsz a legtutibb önkéntes, majd jelentkezz! 

A Yuppi önkéntesség fajtáji

A Yuppi táborok önkénteseként, Manóként (mert, hogy érthető okokból, így hívjuk a Yuppi önkénteseket) több területen is kipróbálhatod magad. Lehetsz tábori önkéntes, amikor egy hétig a nyári táborokban segíthetsz, mint Menő Manó, Házi Manó vagy akár Doki ManóDe lehetsz évközi önkéntes, Segéd Manó is, aki év közben segít akár az adomány gyűjtésben, rendezvények szervezésében, elbonyolításában, beszerzésben, adminisztrációban.