• Kedves látogató!

  A mezősályi Yuppi táborok várnak titeket idén nyáron!

  Idén nyáron két ingyenes tábort szervezünk, mindkettőt családok számára! 

 • Do good with Yuppi Goodies!

  A Yuppi Goodies kollekció közelebb hozza hozzád a tábort! 

  A kollekció darabjai által - pólók, szatyrok, kapucnis felsõk, határidõnaplók, csészék, stb - neked is lehet egy darabkád a Yuppiból, amit sok szeretettel használhatsz.

 • Üzenet nektek

  Yuppi Online Adventure

  Számtalan terápiás és szórakoztató online tevékenységre várunk titeket a Yuppi Online Adventure tevékenységein! 

MI A YUPPI TÁBOR?

A Yuppi Tábor azt a lelkileg és fizikailag biztonságos környezetet bíztosítja táborozói számára, melyben megfeledkezhetnek a hétköznapokról, akaratlanul és önfeledten mosolyoghatnak. A sok mosolygás közben kiderül, hogy talán a betegség csak skatulya. Gyógyító nevetés ez a Yuppi Tábor célja! A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre az onkológiai vagy autoimmun betegséggel küzdő gyerekek és kamaszok ingyenes táboroztatására.

Adományozz

Az adományozásnak több különböző módját választhatja. A csekély, de nekünk igen fontos összegektől egészen a nagyvonalúig szeretettel fogadjuk adományát. Kérjük, olvassa el alább az adományozási formákat, hogy az önnek legmegfelelőbb megoldást választhassa ki.
Tovább olvasom

Önkéntesség

Legyél te is Yuppi Manó, legyél te is önkéntes táborainkban! Táborainkat lelkes fiatalokból álló önkéntes csapat szervezi, készíti elő és vezeti, van köztük orvos, mérnök, fizikus, informatikus, filozófus, újságíró, projekt-koordinátor, tréner, katona. Minden táborunk egy igazi nagy kaland.
Tovább olvasom

Támogass

Legyen Ön is a fő-támogatónk, támogatónk, partnerünk vagy szponzorunk! Támogassa az Ön vállalkozása is a Yuppi élményterápiás táborokban résztvevő gyerekeket!
Tovább olvasom

2011 óta táborozó gyerekeink, önkénteseink és táboraink száma egyre csak nő!

Csatlakozz!
0

gyereket fogadtunk élményterápiás táborainkba

0

önkéntes segítette a gyerekek biztonságos, vidám és élménydús táborozását

0

élményterápiás tábort szerveztünk

Táborok

Táboraink onkológiai vagy autoimmun betegséggel küzdő gyerekeknek és kamaszoknak szólnak.

DIABÉTESZES GYEREKEKNEK ÉS KAMASZOKNAK

A Yuppi minden nyáron szervez diabétesszel élő gyerekeknek (7 és 12 év között) és kamaszoknak (13 és 18 év között) táborokat. Várunk, iratkozz fel te is!

ONKOLÓGIAI ÉS REUMÁS FIATALOKNAK

Ebbe a táborunkba, olyan 10 és 18 év közötti gyerekeket és kamaszokat várunk akik onkológiai vagy autoimmun betegséggel élnek.

CSALÁDI TÁBOR

Családi táborainkba várunk minden 10 év alatti onkológiai betegséggel élő gyereket a családjával közösen (szülők, testvérek).

Önkénteskedj!

Fedezd fel önkéntességi lehetőségeinket és a többi Yuppi manóval együtt rajzolj szivárványt a gyerekek egére!

Gyerekszáj

Partenerek